Siemka ziomki i nie ziomki:D

Mam na imie Jacek

Ksywki w grach zależy mam 2: albo jak gram chlopakiem to Artos a ak gram babka to Tsunade, ksywi mam czesto z dodatkami jak 96 na koncu czy PL.

Mieszkam w Łodzi chodze do 5 klasy szkoly podstawowej 153 imienia Marii Skłodowskiej-Curie.

lubie Anime, MMORPG-i, pilke nożna, i oczywiscie piwko.

Cześć Artos. Ja też lubię piwko od 5klasy podstawówki ;-)

Cześć. A ja piwa nie lubię :P Za gorzkie jest. Ale wino czy rum - uwielbiam :) Popraw w podpisie "puźniej" na "później" bo jak ma to widzieć przy każdym poście to... ;-)

Czesc Jacek! :D

@re: up

Wino ?! :o Rzygam! za to piwko lubię! :D

Nie ma to jak wino z kartonu. :mrgreen: Nie odważyłem się wypić :P wole sprawdzone sposoby na wejście w stan upojenia (mój podpis)

E tam wino z kartonu. Własnej roboty :P Piwo dla mnie za gorzkie, podobno kiedyś mi się to zmieni ;-)

@up

Czekaj z niecierpliwością ;D

Piwo tez lubie, ale jesli chodzi o nawalenie sie na imprezie to spirytus badz wudke z sokiem polecam

PIJE tylko okazyjnie :mrgreen:

eLo JacuŚ: p

Hehe Piwko.. Mniaaam:D

Zielone... Mniaaaaaam:D:D:D

Siemka. Chyba coś Ci się pomieszało, bo masz w profilu 9 lat a chodzisz do 5 klasy. Piwo? E, tam. Jak alkohol, to po osiemnastce (czy mi się zdaje czy tylko ja tu nie piję?)

@up

Też kiedyś myślałem ze alkohol to po osiemnastce, ale pójdziesz do gimnazjum to sam zobaczysz ;)

witam mam na imie Adrian i chodze do 5 klasy podstawówki a piwo kocham jak orenżade

Hm, ciekawe kto TO skomentuje...

Witajcie :P

odswieze troche tez jestem z lodzi i tez chodzilem do tej szkoly 153 lol

przed wczoraj wróciłem z Łodzi, może to kogos urazić ale nienawidzę tego miasta ;p Może dlatego ze byłem jedynie na basenie na Widzewie? Największy syf w Polsce, a uwierzcie ze bylem na wielu basenach ;p

Ja tez uwazam ze lodz to syf xP a jesli ci chodzi o basen na widziewie to pewnie odkryty tak?

akurat zes trafil na taki basen ktory faktycznie nie przyciaga(jesli mowimy o anilanie czy cos tam) sa u nas oczywiscie o wiele lepsze baseny np; teraz jakis owy stworzyli fale czy cos takiego podobno zajebsity

No mowie o anilanie ;p niestety tylko tam są zawody, na innych nie bylem...

w wałćzu jest fajnie jest to mała miejscowość a jest tu ośrodek przygotowań Olimpijskich :mrgreen:

Mam na imie Jacek

Ksywki w grach zależy mam 2: albo jak gram chlopakiem to Artos a ak gram babka to Tsunade, ksywi mam czesto z dodatkami jak 96 na koncu czy PL.

Mieszkam w Łodzi chodze do 5 klasy szkoly podstawowej 153 imienia Marii Skłodowskiej-Curie.

lubie Anime, MMORPG-i, pilke nożna, i oczywiscie piwko.