Silk

Gra ktoś z forum w SRO?Jak tak to możecie dac jakies radydotyczace grania wizardem.

Mam dwie rady , pacuj i sciągnij bota:)

@up dla wiza to nie jest najlepsza rada jak już... chyba że chce wycofać sobie lvl...

Wiz jest trudny do opanowania - z noise od barda moby Cię nie będę atakować ale z subem clera znów masz więcej życia itp... Najlepiej wbij na polską stronę o silku i tam poczytaj

Ekhem...

Mam pytanie:

Grasz na globie czy na privie??(podobno jakiś jest)

Ja grałem na globie miałem Bladera 40~50 lvl (nie pamiętam dokładnie)

Długo wbijasz na serwa?

Ja z programem SRO Launcher jak się udało wbić w mniej niż 10 min. to był CUD :mrgreen:

Wiem że post nie zgodny z tematem ale się pytam bo chętnie bym wrócił gdyby nie te tłoki...

@up

Gram na globie.Często to ja znowu nie gram ale gdy nie udaje mi sie wbic na serwer po 10-20 razach to dalej nie probuje. Chociaz we wtorki po wprowadzaniu aktualizacji ,"banowaniu" itd. da sie wbic od razu ,tak samo w środe:)w czwartek juz gorzej;/

Bota nie chce sciagac:) Własnie mam zamiar zrobic subklase clera ,jak narazie udaje sie ubijac na hita moby o 1/2lvl wyższe(zwykle nie party xp) wiec chyba jest dobrze.

Na początku tak jest, potem się zaczynają schody.

Pamiętam questa gdzie trzeba było ubić chyba 900 chakji, albo innego a takimi roślinkami, tez około tysiąca :roll:

McPenza dopóki nie tkniesz party moobów to nie zgniesz, tak samo gigantów - chociaż przy odrobinie myślenia i wyczuciu postaci dasz radę

W silka już nie gram, albo gram ale raz na rok... jak zrobią coś z botami to mogę grać i kupować silki - a tak to nie widzę sensu konkurować z komputerem..

Derol ,a znasz cos podobnego do Silka ,tylko że bez takiej ilosci botow?

World of Kung fu - dziś pobrałem - wydaje się ciekawe jednak denerwuje mnie praca kamery. Ogólnie silka ciężko jest zastąpić czymś bo jednak jest w nim parę dobrych pomysłów. Jeśli chodzi o grind z silka to Archlord :) Ta gra jest druga w mojej hierarchii..

btw: zawsze możesz zagrać w cSRO albo kSRO :) tam łatwo można wbić i chyba rzeczy z item mall`u można kupić na stallach w mieście :)

wizem trudno sie gra na początku (częste dedy itd) ale dobijasz 40-50 lvl i masz niezłą kase bo taxujesz ludzi na ongach i jest kasa ^^ sam wizzard jest łatwy do budowy dodajesz do nuka z fire i ice bo z earth i light są lepsze wersje na lvlu 30 ? cos takiego

z earth i z light masz kilka przydatnych skilli jeśli musisz wsiąść coś na więcej niż dwa hity ;) Ale i tak w sumie rogue najbardziej podoba mi się z euro postaci - tuż obok warriora 1h/2h + warlock`a czy jak mu tam jest ;)

Trochę spóźniony, ale co tam :-P

Coś podobnego do silka? Faktycznie trudno znaleźć coś podobnego.

Teraz gram w Rohan Online i muszę przyznać że całkiem, całkiem :mrgreen:

Gra ktoś z forum w SRO?Jak tak to możecie dac jakies radydotyczace grania wizardem.