Witam , poszukuję 2-4 osób do wspólnej gry na prywatnym servie Elite Silkroad gram na servie z lvl cap 110 aktualnie 34 lvl warlock/cler gap -9 (od wczoraj gram) więc nie będzie problemu z wbiciem lvl poczekam.Wymagam jedynie odrobiny czasu na grę.Chetnych pisać pod tematem.
Silk
Ja gram/grałem na EliteSRO. Pewnie mówisz o serwerze Eroad, bo tam jest gap 110, a na elite sro jest gap tylko 100. No to jak na elite to mam 98 wizza do dyspozycji, a jak na Eroad to 94 nukera s/s Także jakby co służę pomocą w pełnym zakresie
Tak dokładnie na Eroad a takie pytanko czy była by możliwość i czas z twojej strony aby pomóc mi się wytaxować na 50 lvl? Aktualnie mam 38 lvl;p gap -9
Niema problemu, zaraz do gry wbije. Podaj nick i za jakies 10-15 min jedziemy z taxi
Lock
Jeśli ktoś też ma ochotę zagrać z nami to zapraszam serdecznie
Witam , poszukuję 2-4 osób do wspólnej gry na prywatnym servie Elite Silkroad gram na servie z lvl cap 110 aktualnie 34 lvl warlock/cler gap -9 (od wczoraj gram) więc nie będzie problemu z wbiciem lvl poczekam.Wymagam jedynie odrobiny czasu na grę.Chetnych pisać pod tematem.