Silkorad Online

Chcialbym sie dowiedziec ktory serwer jest najnowszy by miec jako takie szanse oraz jesli ktos jest chetny to zapraszam do wspolnej gry od zera w Europie ;)

Nie graj na globie. Strata czasu, lagi i wiele innych. Polecam ci jednak pirvy :)

haxy na kazdym kroku nawet na privach, gdyby nie to gra byla bardzo fajna do czasu.

Silkroad-R , jak sama nazwa mowi reaktywacja . Nie zadne privy ,srivy , tylko graj tutaj ;)

Ile jest graczy na Silkroad-R, jak kiedyś wszedłem na server to był może 5-10 osób w mieście...

Nie wiem dlaczego polecacie mu SRO-R. Jak wszedł patch "Ignite" na iSRO to była masa ludzi, jak i teraz na serwerach. W tym momencie na Centaurusie jest 91% serwera zajęte (3181/3500). Nie daję ręki uciąć, że duża część to boty, ale normalni ludzie też na pewno grają. Zresztą każdy serwer ma przynajmniej 60% capacity zajęte. Kiedyś napisałem posta na forum związanego z powrotem z racji patcha i znalazł się użytkownik "Hawran", który zebrał trochę ludzi dodatkowo i zrobił gildię. Zagadaj do niego na forum to może coś z tego wyjdzie :)

Chcialbym sie dowiedziec ktory serwer jest najnowszy by miec jako takie szanse oraz jesli ktos jest chetny to zapraszam do wspolnej gry od zera w Europie ;)