Silkroad albo coś retro. Szukam jakiegoś grindownika

Siema, mam ochotę pograć w jakiegoś grindownika MMORPG jak Silkroad lub coś w tamtym stylu retro.

Ktoś coś? Orientujecie się, w jakie inne podobne tytuły warto teraz zagrać?

Dzięki

Flyff Universe potężny grind zrezygnowałem bo traciłem za dużo czasu bardzo uzależnia

9dragons

Jak chcesz grindownik i w stylu retro ale odnowione to zapraszam na serwer Lineage 2 na UE4 na serwerze Pink - https://mw2.global/ . Aktualnie content do B-grade i lvl 60. Na wiosne wychodzi update z kolejnym grade, miejscami, epikami itd. Jesli szukasz ekipy do gry to jestem w casual CP ktore gra w godzinach 20-23 naszego czasu i mamy postacie ktorymi mozesz grac i zbierac gear i jesli chcesz to ciagnac swoja postac w miedzyczasie :D. W razie w to na Discord pisz: Gracula#9563

a czym się różni black od pink?

Serwer Black ruszył wcześniej niż Pink. Oba mają taki sam content aktualnie. Z tego co słyszałem być może dojdzie do merge Pink i Black kolo wiosny z nowym update. Oba serwery są ogólnie zalane i PVP o spot to norma dzienna, więc pewnie sie wstrzymają narazie z takimi decyzjami :smiley:

A no i zapomnialem dodac ze w porownaniu do Black, Pink to w wiekszosci serwer EU/NA dominated. Sa jak to zawsze ruski ale nie jest to najwiekszy % jak na Black.