Silkroad calkiem nowy CLIENT

Silkroad online wypuscilo wersje 1.158, gdzie zaszly nowe zmiany.

Zostal wprowadzony nowy event, ktory pozwala na szybkie wzbogacenie sie XD ( trzeba zebrac wszystkie litery ze slowa SUMMER ( 1 litera jest warta od 500K do 100K)

Mozna teraz bez problemu wbic na serwer ( za 1 ,2 razem)

Literki leca ze wszystkich mobów? Co dokładnie z nimi zrobi?

jak juz jest topic o silku,to ja mam pytanie.. ile mniej iwecej zajmuje zebranie potrzebnych sp? bo przestalem grac wlasnie dlatego,ze odrzucała mnie perspektywa farmienia ;/

Na farmie -9 i taxi na ongach można podobno 10k sp w dzień wbić, około miesiąca ,,podobno" farmienia i masz spokój już do końca. Ale to wiesz, i tak dupnie lvl leci... jeszcze jak się gra wizem, który jest totalną ofiarą jeśli chodzi o hp na niskich poziomach

omg miesiac nudów;/ nie mam zamiaru wracac do tej gry ...

tak powiem Ci że też mi się juz nie chce grać, jedną postać kolega mi łaskawie usunął, robię od nowa, wbiłem do 32 ale nie chce mi się już po prostu. Są te eventy tylko co z tego jak do tej pory byłem na 6 ctf... tylko jeden był poprawny i były mooby i wypadał klucz... A reszta nie było moobów. Fajne nie ?

Silkroad online wypuscilo wersje 1.158, gdzie zaszly nowe zmiany.

Zostal wprowadzony nowy event, ktory pozwala na szybkie wzbogacenie sie XD ( trzeba zebrac wszystkie litery ze slowa SUMMER ( 1 litera jest warta od 500K do 100K)

Mozna teraz bez problemu wbic na serwer ( za 1 ,2 razem)