Silkroad-dopiero zaczynam

Witam

Właśnie zaczynam grać w Silka i chcę dowiedzieć się kilka istotnych rzeczy:

-Na jakim servie gra najwięcej ludzi w tym polaków??

-Jak zarabiać na początku/na wyższym lvlu kase

-Czy gra jest oparta na Questach czy na grindzie,czy może robić tylko niektore Questy??

Za wszelką pomoc Bardzo dziękuję

1. Phoenix serv, PolishGang to kiedył była Guildia 3lata spędziłem z gildią i niestety padła tak samo jak PolishLegion czy AmericanPolish i inne Guildie ;( Nie wróce na ten server bo złe moce się czają, polecam Poseidon lub Xian ;) lub nowy Genesis ;)

2. Bot

3. Na botach ... grind, dzień noc, dzień noc wiesz jak fajnie :)

- Już to mija na serwerach prawie pustki 2,500/3500 lub 1500/3500 ludu gra na jednym z 27 chyba. Wbudowany jest Hack Shield ...

- Nie OPLACA się grać czemu ? Ta gra już jest zasiedziana i BOT do tej gry jest płątny niestety, kiedyś się opłacało grać z botem (Teraz nie chce reklamować go, nazywa się i był FREE) SROKING

Ja zrezygnowałem z powodów: Pada Guildia niema z kim grać i gadać, Sroking Płątny (30zł/mc) ...

Jeżeli chcesz grać to na sucho też się fajnie gra, lecz niema to jak kumple po 20+ :)

1. Myślę, że kolega wyżej ma racje, dużo ludzi przerzuca się na nowy serwer Genessis. I tam też proponowałbym Ci zacząć. Ja sam swojego czasu grałem na Tibecie, ale tam została już tylko jedna polska gildia.

2. Na niskim to raczej niema zbyt wielu sposobów, za to na wyższym to Taxi.

3. Teraz w silku pojawiło się sporo nowych questów, opłaca się je robić, aczkolwiek nie jest to niezbędne, gdyż i tak musisz sobie "dogrindowac".

A co do samej gry to jest naprawdę dobra. Ale te boty robią swoje. A co do kolegi wyżej to jest darmowy bot, aczkolwiek nie dorównuje nawet tym lepszym. Bynajmniej był jakiś czas temu, bo ja już swoją przygodę z tą grą zakończyłem.

Gra godna polecenia, lecz polecam Ci spróbować gry na jakimś prywatnym serwerze. Większy exp powoduje, że bot nie jest konieczny, a jak zbierze się ekipa to siadając do kompa o 8 rano, grając w party z kolegami, nim się spostrzeżesz to będzie 22 :)

Ja właśnie ściągam Silka, leje z leksza na te teksty "Nie opłaca się grać". Bez obrazy oczywiście.

Poprostu wole zobaczyć sam jak tam Silk sie trzyma.

Witam

Właśnie zaczynam grać w Silka i chcę dowiedzieć się kilka istotnych rzeczy:

-Na jakim servie gra najwięcej ludzi w tym polaków??

-Jak zarabiać na początku/na wyższym lvlu kase

-Czy gra jest oparta na Questach czy na grindzie,czy może robić tylko niektore Questy??

Za wszelką pomoc Bardzo dziękuję