Myślę, że coś ogarnę, ale potrzebujemy więcej graczy. Zapraszamy wszystkich! Chętnych proszę o pisanie pw.
Silkroad - gra ktoś jeszcze?
Witam,
Jestem zainteresowany. Próbowałem pisać na PW, jednak masz prawdopodobnie zapełnioną skrzynkę. Proszę o info na PW.
Wczoraj mieliśmy mały wypad na forgotten world(35-50), w składzie: Rolfinia(Ja), Granul, kush0 i TaureauNoir. Niestety drop słaby, tylko spell paper dla kush0 Jednakże wspólna zabawa była przednia.
Wrzucam naszą sweet focie z last bossem który jest świetnym modelem!
Siema Dołączam do was. Sciągam i robie postać, w silka nigdy nie grałem więc jestem świeży. Jeśli to nie problem, to podajcie TS.
Mój Byk się na was wypiął niestety
A to prosie z niego!
Na jakim serwerze gracie?
@up Silkroad-R/Merv
Witam, również chętnie bym się dołączył jeśli to nie problem że jestem świeży w silka
Oczywiście, że to nie problem, ale czy przetrwasz? Ktoś nowy chciał dołączyć, ale napisałem mu, że ostrzegam gra jest wymagająca pod względem farmy i póki co się nie odezwał
Witam. Jestem zainteresowany graniem jutro się odezwe jak coś. ( W silkroad grałem do wprowadzenia Europy )
Wytrwam, swojego kolegę również namówiłem który jest obeznany w silku i mi pomoże więc +2 do grupy będzie
Ok, w takim razie piszcie pw to wam wyślę co trzeba
Ekipa z mniejszymi lvlami też wybrała sie na forgotten world (35-50) Skład: Madirius, Kielco, Groves Niestety słaby drop (5 kulek z sp a w tym 4x200sp i raz 2k sp)
Najlepsze jest na czacie hahaha
My także dzisiaj byliśmy na fw, tzn. Rolfinia, Granul i kush0 (levele 55). Jednakże dzisiaj zapomniałem robić screeny. Drop był całkiem niezły, a przynajmniej lepszy jak ostatnio kiedy to nic nie dropło. Każdy zdobył po 3 faded i po talizmanie
Panowie powiedzcie mi jak to jest. Wszystkie serwery SRO-R umieszczone są w Koreii, a to oznacza, że jest pewne opóźnienie. U mnie wynosi ono około sekundy i wg mnie jest to choooolernie dużo i podczas pvp opóźnienie ma poważne znaczenie imo. Więc jak to jest? Też macie opóźnienie? Czy jest to jakiś problem przy pvp? Da się z tym grać?
da sie grac bo kazdy ma opoznienie nie widzialem jeszcze gracza z koreii na tych serwach
Jeśli tak się sprawy mają to może jednak spróbuję zagrać w tego SRO-R
No jest to europejski server który przenieśli z Anglii do Koreii. Prawdopodobnie aby zaoszczędzić kasę. Jest to opóźnienie, ale każdy tak ma.