Mam pytanie do was, bo Silkroad to mój pierwszy MMO i się zastanawiam nad powrotem, ile czasu mniej więcej dziennie poświecacie na grę? Bo nie wiem czy z moim obecnym zasobem wolnego czasu będzie to miało sens.
Silkroad - gra ktoś jeszcze?
Ja ostatnio silka mam włączonego 24/7, gram od 16 jak wracam z pracy, a tak to na taxi leci. Jeżeli masz przynajmniej z 3h dziennie aby grać to zapraszam.
Siema pobrałem silka i mam pytanie czy mógłbym do was dołączyć
@up
Jasne podaj nick to cie zaproszę
Hmm w sumie mogę pobrać i spróbować. Doświadczenia jakiegoś nie mam, ale te 2 czy 3 godzinki znajdę na pogranie i mam nadzieję, że mnie wciągnie.
chciałbym zagrac moglibyście podac tsa serwa dodali do gildii i wgl pomogli bo w silka nigdy nie gralem choć w wiele innych mmo tak
Gramy na serwerze Merv, napisz do mnie w grze to cię invnę - kush0
jest tu ktoś ?
ok sry nie zauwazylem sorki za spam xDDD
tam jest kusho czy kush0
kush0, zero na końcu
ok a dużo jest botow ??? bo wiem ze to dobra gra ale tez wiem ze pelno botow
grasz dalej bo już zaraz będę wchodzić do gry
jest ktoś teraz na silku

Ja będę do godziny max.
a to lipa już co ?
Jak tam? Cisza i głucho
Nadal żyjemy lecz połowa z tych co pisali tu w temacie że chcieli by dołączyć już dawno odpadła.
Siema żyjecie ?
gram w silka od 8 lat chętnie do was dołaczę na jakiej wersji i serwie gracie ; p nie chciało mi się czytać innych postów wiec przeczytałem tylko Dzeejsona
z góry dzięki za odpowiedź: P
@up Gramy na wersji Silkroad-r, serwer Merv. Tak jak napisał dzeejson, najsłabsi odpadli, zostali najsilniejsi.
Do wszystkich co chcieliby dołączyć, a nie grali w silka: gra jest nastawiona na ciągły grind, max lvl wbija się w około pół roku mając premkę. Dlatego zastanówcie się zanim będziecie chcieli dołączyć
Pozdrawiam i do zobaczenia na jedwabnym szlaku!
okey panowie to zasysam clienta
A jest jakiś bot oprócz sbota ?