Silkroad ksro

hejka wam mam takie pytanie otoz zgralem juz ladnie i bez problemow silkroad ksro poniewaz kolega powiedzial ze tam mzna odrazu wejsc na serva i wogole maja tam po 100lvl i w tym problem ze powiedzial ze beda klopoty ze wpisaniem kodu wiceie tam gdzie sie nick i password wpisuje i daje enter to kod i otoz nie wiem czy jest jakis program zeby te krzaczki jakos napisac lub cos bo poprstu na naszej pl klawiaturze nie tego wiec prosze o info lub stronke z tym poradnikiem lub cos innego zebym mogl wejsc na postac

@EDIT

aha moze mi ktos podac poradnik z register do ksro bo nic nie kumam

prosze o szybka odpowiedz BŁAGAM

@Nagminny Double Posting

WARN

A poradnik gry na ksro znalazłem w 10 sekund

KLIK! ale jestem wredny ;]

-Ins4nity

Mineło 30 min a ty już sie niecierpliwisz. Po co grasz w silkroada koreanskiego jak jest angielski

1. chce szybka odpowiedz zeby dzisiaj zagrac i zobaczyc

2. niechce grac na angielskim bo juz 4dni minely i na serv nie moge wbic

3. szybszy exp na ksro :P

@EDIT

sorrki moze znacie lepsza wersje silkroad od ksro ale nie angielski

hejka wam mam takie pytanie otoz zgralem juz ladnie i bez problemow silkroad ksro poniewaz kolega powiedzial ze tam mzna odrazu wejsc na serva i wogole maja tam po 100lvl i w tym problem ze powiedzial ze beda klopoty ze wpisaniem kodu wiceie tam gdzie sie nick i password wpisuje i daje enter to kod i otoz nie wiem czy jest jakis program zeby te krzaczki jakos napisac lub cos bo poprstu na naszej pl klawiaturze nie tego wiec prosze o info lub stronke z tym poradnikiem lub cos innego zebym mogl wejsc na postac

@EDIT

aha moze mi ktos podac poradnik z register do ksro bo nic nie kumam