Silkroad Online Pomocy ;]

Witam. Ostatnio nie miałem w co grać więc pomyślałem o Silkroad Online. :) Ściągnąłem, zainstalowałem i zarejestrowałem się. Problem w tym, że tej gry w ogóle nie rozumiem... Wiem, że jest strona o Silkroadzie, lecz nie ma tam co to jest kSRO, iSRO i jakieś pk2... Który Server wybrać? Grać Europejczykami czy Chinami...?

Proszę o szybką odpowiedź na GG lub w temacie ;] Moje GG: 2750238

Z reguły mała litera stojąca przed skrótami od pełnej nazwy gry to nazwa "głównego serwera", czy jak to tam inaczej nazwać. Np. MapleStory ma min. gMS (global MapleStory) eMS (european MapleStory), jMS (japanse MapleStory) itd. kSRO to po prostu koreański Silkroad, zaś iSRO to międzynarodowy (international) Silkroad. Na kSRO wszystko wchodzi jako pierwsze, zanim przeportują to na iSRO trzeba dłuuuugo czekać. Ale grając na kSRO - grasz z krzaczkami, jak kogoś takie coś rajcuje - proszę bardzo. Europa czy Chiny... Kiedy ja w to grałem to były tylko Chiny, skończyłem tuż przed wejściem FoS (tak to się chyba nazywało). Wszystko zależy od stylu gry, inny kontynent - inne klasy postaci.

Dzięki :) Lecz potrzebuje też pomocy w grze np. do czego są te czerwone kulki przy portrecie postaci? Zauważyłem, że po zabiciu moba napełniają się :D Gdzie expić, jak ulepszać ekwipunek, gdzie kupićzrobić skille itd. Najlepiej gdyby ktoś napisał na gg ;)

GG: 2750238

RPGowiec w skilku to zależy od ciebie kim zagrasz czy Europejczykiem czy Chińczykiem jak wolisz ja grałem Europejczykiem. Łatwiej mi isę połapać bo jestem lepiej poinformowany o Europie ,niż o Azi.

Ehh... Nadal potrzebuje pomocy... Bardzo bym prosił o odpowiedź na wcześniejsze pytania tu lub na gg :|

Gdy te wszystkie "kuleczki" napełnia się to bedziesz miał tryb "berserkera". Skili nie kupujesz ,zabijajac moby dostajesz expa i nabijasz skill pointy ,gdy zbierzesz ofpowiednia ilosc sp mozesz ulepszyc wybrany skill.

Wejdź na stronke o SRO i poczytaj ,znajdziesz buildy i i inne info na forum i stronce gł.

Dzięki :P Proszę moderatorów o zamknięcie tematu :)

Witam. Ostatnio nie miałem w co grać więc pomyślałem o Silkroad Online. :) Ściągnąłem, zainstalowałem i zarejestrowałem się. Problem w tym, że tej gry w ogóle nie rozumiem... Wiem, że jest strona o Silkroadzie, lecz nie ma tam co to jest kSRO, iSRO i jakieś pk2... Który Server wybrać? Grać Europejczykami czy Chinami...?

Proszę o szybką odpowiedź na GG lub w temacie ;] Moje GG: 2750238