Teraz wypisze klasy oraz rasy w PW wraz z porownaniem do silkroad
Ludzie:
Warrior: Typowy tank podobny do Warriora z silka ale slabszy od bladera z shieldem)
Mage: Mag z europy w silku lub spearman chinol w Perfect, typowy DD
Elfy:
Priest: Healer ktorego nie znajdziesz w silku chyba ze ktos bedzie marnowac glupio sp na drzewko light :mrgreen:
Archer: Tak samo jak w silku leje z dystansu( jednak nie gralem nim za dlugo to sie nie wypowiem o nim za duzo)
Bestie:
Warefox: Summoner dla mnie najlepsza klasa w PF poniewaz ma tanka(w postaci peta) i zadaje porownywalny dmg co mag co w sumie procentuje mniejszym zurzyciem potow albo zerowym. Ma mozliwosc przemiany w lisa (ale traci na tym wszystkie spelle maga i musimy uzywac czarow z str i podchodzimy do moba ;/)
Warebeast: To juz NAJLEPSZA (podkreslenie moje) klasa pod PVP jego gigantyczna ilosc hp jeszcze zwieksza sie po przemianie w tygrysa ale dmg sie jeszcze zmniejsza. Wiec lvlowanie ta klasa to katorga.
Co do warebeasta podam przyklad na 18 lvlowych mobach: kiedy WB meczyl sie z 1 mobem ja zabilem az 3 :-)
[ Dodano: 2008-05-31, 15:40 ]
No niby lineage jest lepsze chociaz wole teraz PW to zeby grac w lineage II trzeba bulic abonament lub grac na piratach. A widze ze nie chce placic za gre jak nie ma premium w silku.
Abonament na 60 dni = 80 zeta czyli nie tak malo
Grafa PW bije na glowe ta z Lineage a o wowie to juz nie mowie ![:P]()
Bede w tym topicu mowic o zaletach tej gry i cie przekonam zebys gral xD
- W grze mozna samemu tworzyc przedmioty i modyfikowac ich staty (slyszalem ze sa dziury na jakies klejnoty do itemu)
- Jest tryb mody (jak dla mnie zal
)
- sa Walki na lądzie w powietrzu i w wodzie
- istnieja lochy na ktore bez party lepiej sie nie wybierac
teraz cytat a o tym nie wiedzialem:
"Najciekawsza rzecz jest taka ze po zrobieniu 89 lvl mozna dolaczyc do frakcji Dobra(Heaven) lub Zla(Evil). Polega to na tym ze jak frakcja Heaven spotka sie z Frakcja Evil to moga siebie nawzajem atakowac bez konsekwencji ze bedzie pk. Na dodatek zalezy do ktorej frakcji nalezymy daje dodatkowe funkcje do kazdego naszego skilla jakiego sie wyuczymy. Dostajemy tez Calkowicie inne questy niz ci co sa z przeciwnej frakcji."
-Raz w tygodniu przez 12-14 godzin podwójne punkty doświadczenia
-Poczta w grze dzięki której możemy wysyłać nie tylko wiadomości ale także i przedmioty do swoich przyjaciół
-depozyt dla twoich itemow oraz depozyt z haslem
- System jazdy z partnerem
- Możliwość stawiania własnych budynków
I to na tyle ide dalej grac
Niektore zdania nie sa moje tylko zapozyczone z innych stron ale wiekszosc tego co napisalem to jest jedynie moja wiedza i doswiadczenie.