Silkroad porada

Witam jest tu mały poradnik dla tych, którzy mają problem z wbiciem na server (jak ktoś zrozumie to prosiłbym o, screeny ponieważ sam od dawien dawna nie mam Silka )

1. Włączamy silkroada wszystko normalnie...

2. ...I gdy do chodzimy do etapu, w którym wpisujemy kod z obrazka wtedy potwierdzamy enterem i(przepraszam za słowo)napierdalamy w enter ile razy tak by potwierdzało connect

3. Cieszymy się łatwym dostaniem na server

UWAGA

-Gdy dojdziecie o co chodzi w tym poradniku Będziecie wchodzić za pierwszym razem no... Może 3-maks

-Pytania pisać pod spodem

Jeśli to działa to jesteś mistrzem

Eh....

Podam Ci sposób w 100% legalny, ale wymaga trochę wprawy ;)

1.Odpalasz silka.

2.Przepisujesz kod weryfikujący, ALE NIC POTEM NIE NACISKASZ.

3.Minimalizujesz silkroada (z cały czas wpisanym kodem weryfikującym, gotowym do połączenia.)

4.Po zminimalizowaniu wchodzisz TU

5.Kiedy nazwa twojego serverka na stronie będzie podświetlona na zielono leć do punktu 6, w przeciwnym razie czekaj aż będzie podświetlona na zielono.

6.Jest na zielono? No to daj silka na full ekran i kliknij "połącz" na przycisku w okienku z wpisanym uprzednio kodem weryfikującym.

7.Graj.

Mini-FAQ

1.Wieczorkiem raczej nie wbijesz.

2.Nie denerwuj się kiedy nie możesz się zalogować, choć server jest na zielono na stronie. Technika wymaga wprawy. Po 10-20 razie będziesz wbijał na serva kiedy chcesz.

3. Trzeba dobrego hm... "refleksu" żeby technika zadziałała, więc się śpiesz.

Pozdro i miłej gry :P

Varraq

Nuskei nie ja jestem master tylko mój kumpel on to wymyślił

Varraq twój też pewnie działa tylko dużo więcej zabawy a jak tu się dojdzie do wprawy do za 1-ym razem wchodzi spoko

A i jeszcze jedno

Wszelkie prawa nie zastrzeżone

jak tu się dojdzie do wprawy do za 1-ym razem wchodzi

Gdzie w spamowaniu enterem jest potrzebna wprawa?

I Edytuj posty.

Okropny spam tu się zrobił, więc usunąłem kilka postów.

@Topic

Te wszystkie sposoby, domyślam się są o kant wiecie czego rozbić :P Szczególnie ten 1st sposób wydaje mi się być kompletnie bezsensowny i nieskuteczny. Drugi może trochę lepszy, ale to wciąż dużo roboty i niepewna efektywność. Serwery są przeciążone i to jest problem. A takie kombinowanie nie jest warte samej gry. Gra jest przeciętna to poco się o nią ta męczyć ? :huh:

Nie no, nie sądzę by to było kantowanie, bo to działa na tej zasadzie, że to próbuje połanczać cały czas z serverem i za każdym razem, gdy ktoś odejdzie z gry to ty wchodzisz na jego miejsce

Coś takiego jak za każdym razem byśmy uruchamiali ponownie Silkroada

Sie napracowałeś nad tym poradnikiem :rolleyes: Edług mnie to nie są potrzebne takie poradniki :D każdy patrząc się przez minutę by się kapnął co i jak ;p (Przynajmniej ze mną tak było :D)

@EskelNie zbyt cie nie rozumiem Eskel przecież jeżeli by się ludziom chciało poszukać to są minuty . Nawet można wpisać se w Google "Prywatne servery Silkroad" i znajdują A poza tym można by było se wpisać w googlach "Jak wejść na prywatny server Silkroad" a nie ciągle zakładają nowe tematy zaśmiecając fora

Mi chodzi właśnie o to żeby każdy mógł zagrać na Global

Dobra nie ma, co spamować wszystko chyba jasne jak nie to pisać na moje GG 12992535

CLOSE

Jak CLOSE, to CLOSE ;) - Kubox666

Witam jest tu mały poradnik dla tych, którzy mają problem z wbiciem na server (jak ktoś zrozumie to prosiłbym o, screeny ponieważ sam od dawien dawna nie mam Silka )

1. Włączamy silkroada wszystko normalnie...

2. ...I gdy do chodzimy do etapu, w którym wpisujemy kod z obrazka wtedy potwierdzamy enterem i(przepraszam za słowo)napierdalamy w enter ile razy tak by potwierdzało connect

3. Cieszymy się łatwym dostaniem na server

UWAGA

-Gdy dojdziecie o co chodzi w tym poradniku Będziecie wchodzić za pierwszym razem no... Może 3-maks

-Pytania pisać pod spodem