Pytanko, na którym serwerze gra teraz najwięcej ludzi i czy w ogóle opłaca się zaczynać czy turki i boty doszczętnie zjadły ten cudowny tytuł?
Silkroad - pytanie
dawno nie grałem, ale jak już to polecam Silkroad-R oczywiście bez bota nie ma co grać nawet.
Bot na bocie i botem popycha. Moje pierwsze MMO i do dzisiaj ulubione, ale sensu grać z botami nie ma.
*edit* Tak dla jaj wszedłem na forum Rev6, gdzie zawsze banowano ludzi mówiących o botach, a teraz sami piszą, że bez bota grać się nie da xD
Słynne powiedzenie każdego gracza Silkroad
"Bez Bota To c*** nie robota", i nie ma co tego hejtować bo tak jest było i będzie. To jedyna gra gdzie każdy miał bota i nikt z tym się nie chował, nawet na globalach pisano i w party matching "TAXI 24/7 + bot", dlatego że było przyzwolenie do tego przez Joymax. Pod warunkiem że miałeś premium
Na 60 cap nie było botów, więc proszę nie mów, że każdy miał...
Ja nie mowie o czasach kiedy Downhang Cave był ostatnim miejscem do lvlowania i Pustynia była zamknięta. Ja mówię o czasach CAP 90+
Jak wspomnę ludzi zarabiających na sprzedawaniu potek HP na spotach, bo nikomu nie chciało się po nie wracać do miasta, złote czasy
Jakbym mógł cofnąć się w czasie, to zamordowałbym "wynalazcę" botów. O ile lepszy byłby nasz gatunek bez tego ścierwa...
Następne pytanie PanieŁowco, czasy SRO dawno mięły.
Pytanko, na którym serwerze gra teraz najwięcej ludzi i czy w ogóle opłaca się zaczynać czy turki i boty doszczętnie zjadły ten cudowny tytuł?