Gildia się już mocno rozwinęła, zapraszamy do korzystania z forum lub z ts'a, jeśli ktoś chciałby do nas dołączyć. Oczywiście można składać też podania tutaj
Silkroad R ekipa do wspólnej gry
a trzeba wam jakiejs specialnej klaski?
Chyba tylko bladera i warlocka nie mamy, ale tak to wszystkie klasy są obecne
Warlocka mamy, z tego co wiem to z euro nie mamy rogue i warriora no i battle barda. Z Chin to bladera i nie jestem pewien czy też nie glaviera.
Glaviera mamy na pewno. Rouga ktoś miał robić o ile pamiętam.
móglbym dołaczyc bo DN mi nie chodzi kiedyś grałem w silka ale teraz ktoś by musial mi pomoc ogarniac sprawy Sp bo jak się nie myle troche myslenia z tym jest
Na tej wersji nie musisz farmić sp ja będę w domu po 18 ale zaraz wyślę Ci pm z tsem, tam na pewno ktoś jest.
Wiecie pytam sie bo moze coś do pt bedzie potrzebne a ja moge grac wszystkim
Jakimi klasami lubisz grać
Grałem juz wszyystkim ale jak nic nie jest potrzebne do pt to sobie cos wymysle ;p
Jak z populacją i ilu polaków biega na serwerach?
Nasza gildia, druga gildia którą mamy w unii i czasami widzę też jakiś innych odrębnych graczy, albo inne gildie. Ludzie grają.
Populacja na serwerze Merv jest zadawalająca Jednak mam pytanie, czy wszystkim działa SROR, bo mi za każdym razem wyskakuje informacja, że serwer jest w czasie inspekcji ;/
Bardzo możliwe, że jest inspekcja teraz. Na zwykłym silku była chyba wczoraj.
Ale mam tak cały dzień... Co raczej wyklucza możliwość inspekcji.
Dopiero wróciłem, sprawdziłem i wszystko działa.
Udało mi się naprawić.
Podesłał by ktoś Linka z instalką ? Bo te "oryginalne" coś mi nie chodzą nie wiedzieć czemu
Jak Ci nie działają te oryginalne, to z tych dodatkowych mirrorów to chyba najbardziej lubię i poelcam http://www.gamershell.com/download_97879.shtml .