Silkroad R ekipa do wspólnej gry

Witam!

Zapraszam wszystkich chętnych do wspólnej gry w Silkroad R :) Zaczelismy grac 2 dni temu i z dnia na dzien dochodzi do nas coraz więcej ludzi doświadczonych juz w Silku oraz tych co dopiero zaczynają swoją przygode.

Oferujemy pomoc początkującym oraz dobrą atmosferę na TS 3. Jesli chcesz do nas dołączyć pisz w tym temacie kazdy jest mile widziany:)

Wymagamy jedynie TS3 i mikrofonu:)

Gramy na serverze Merv adres TS: tspolska.pl kanal 15 haslo qwerty123

Uprzedziłeś mnie SoniQ też miałem założyć taki temat :) w takim razie, zapraszamy wszystkich, atmosfera na ts jest bardzo dobra, ludzie uprzejmi i pomocni(w tym ja :)) .

oplaca sie expic czy robic questY?

questy przedewszystkim bo dostajesz tokeny i sp

Robisz cały czas questy z których dostajesz dużo expa jak i sp, jednakże robiąc questy dalej grindujesz bo one polegają na idź i zabij milijard mobów :P zapraszamy na tsa gdy będziesz grał :)

Po której stronie jesteście ?

nie ma znaczenia która :) wiekszosc gra chinczykami

Większość chińczykami, tylko jak euro charem gram ^^

Po co w ogóle zaczynać w grę, która już umiera i lata świetności ma za sobą? Jak już grać to na jakimś privie.

warn_ico.png
offtop ~ blaumro

tez mi sie tak wyjdaje

ja bym pogral w TERA ONLINE gdyz od lutego jest darmowa ...

warn_ico.png
offtop ~ blaumro

nikt wam nie zabrania grac w inne gry jak chcecie to w nie grajcie. Nam dobrze sie tutaj gra wiec nie wiem po co sie wypowiadacie w tym temacie skoro nie jestes zainteresowani grą.

Na ta chwile nie ma na rynku gier MMORPG takiej ktora klimatem i trybem gry przypominala by produkcje z roku 2003+ (KALOnline, Silkroad i inne grindowki). Chodzi mi tutaj o takie, ktore wlasnie teraz wychodza(tera...). Gra opiera sie w nich w wiekszosci na wykonywaniu questow (solo) bez zbednego grindu. Duzo w nich zbednego latania, przynies, zanies, pozamiataj. Osobiscie tesknie za czasami, kiedy siedzialo sie na spocie po kilkanascie czasem godzin i tluklo sie jedne i te same moby. Kazdy powie teraz, ze w takich grach nie bylo fabuly.... moze, ale w takich grach cos na podobienstwo fabuly tworzyli gracze, wspolnymi wypadami, godzinami spedzonymi na wspolnych spotkach :D

Jesli sie myle, jezeli istnieje gra, ktora nie wymiera i gra w niech opiera sie glownie na grindzie prosze o nazwe !!! :D

A że tak się zapytam czym się różni silkroadR od zwykłego? :D i jak tam populacja w grze? dużo ludzi biega?

Na ta chwile nie ma na rynku gier MMORPG takiej ktora klimatem i trybem gry przypominala by produkcje z roku 2003+ (KALOnline, Silkroad i inne grindowki). Chodzi mi tutaj o takie, ktore wlasnie teraz wychodza(tera...). Gra opiera sie w nich w wiekszosci na wykonywaniu questow (solo) bez zbednego grindu. Duzo w nich zbednego latania, przynies, zanies, pozamiataj. Osobiscie tesknie za czasami, kiedy siedzialo sie na spocie po kilkanascie czasem godzin i tluklo sie jedne i te same moby. Kazdy powie teraz, ze w takich grach nie bylo fabuly.... moze, ale w takich grach cos na podobienstwo fabuly tworzyli gracze, wspolnymi wypadami, godzinami spedzonymi na wspolnych spotkach Jesli sie myle, jezeli istnieje gra, ktora nie wymiera i gra w niech opiera sie glownie na grindzie prosze o nazwe !!!

Rappelz :D praktycznie sam grind all day all night :)

Skille kosztują mniej sp dzięki czemu nie trzeba ostro farmić na gapie -9. Więcej questów dzięki którym szybciej się expi i zdobywa sp. Pasek staminy gdzie przez 8h masz 100 procent exp i sp, później przez 4h 50procent, po tym już nie leci exp ani sp, resa się to codziennie o 17. Mniej botów. To chyba takie najważniejsze, jeżeli coś jeszcze jest to niech ktoś inny doda. Ludzie są i grają, a najważniejsze jest to, że my gramy :P

My gramy i udało się założyć gildiie. Zatem zapraszamy do wspólnej gry :)

Ja Was nie namawiam i wiem doskonale, że nie ma żadnego nowego grindownika z klimatem. Moim jednak zdaniem nie opłaca się grać na wersjach oficjalnych, lepiej znaleźć jakiegoś fajnego priva, gdzie jest jakieś życie. Stawiam, że ekipa Wam się wykruszy w miesiąc, chyba, że będziecie jechać na bocie, to inna sprawa.

Teraz nawet nie ma dobrego priva.

@Damianix jak masz bawić się w wróżkę to daruj sobie tego typu posty.

Gra się bardzo przyjemnie, niższym levelom pomagamy, na tsie jest przyjemnie i zawsze jest z kim pogadać. Zapraszamy chętnych.

Co do privów, to nie dziękuję.

wk... mnie tylko fakt ze to jest wersja -r a nei zwykła ; /

Na pewno 15 kanal? to kanal LoLa i MU... siedzicie tam, czy tylko od tak podaliscie tsa?