Powiem Ci tak, jak wchodziłem na serwer rano było git zero lagów po południu zdarzały się często ale grac się da bez problemu, natomiast wieczorem podobnie jak popołudniu czasem się przytnie. Jednak, to nie przeszkadza w rozgrywce tak bardzo.
Silkroad,Rohan Online oraz Infinity Online
A jaki serwer poleczasz?
Napiszesz cos o klasach w tej grzze?
Hmm, nazwy serwera nie pamiętam:D hehe chyba pierwszy z góry.
Rasy i klasy:
- Human jest Rycerzem, powiem tak ma fajny dmg i dobry def. Masz wybór w co pakowac punkty skillów np czy chcesz walczyc bronią dwuręczna czy bronią jednoręczna i tarczą.
-Ork jest Berserkerem jest tu nieco podobnie jak u Humana Rycerza.
-Human Archer i Ork hunter, wiadomo nawalają z daleka. Z tego co słyszałem to mają bardzo fajny dmg.
- Magowie to orkowie i ludzie, lecz są jeszcze moon elfy.. Taka trochę przesłodzona rasa, są w niej tylko kobitki.
Jeśli chcesz dokładnych i lepszych informacji to proszę: http://www.archlord.com.pl/
Powodzenia na szlaku przygody:D
PS: nie trzeba mnie poprawiac, daję sam rade.
McPenza ale jesli chesz gracv w Archa i do tego lubisz wygrywac pvp to nie masz wyboru postaci. Balans psotaci jest ale nie dotyczy Human Knighta i Berserkera z tarczą i 1h toporem, jesli gra nimi chocby srednbio rozgarniety gracz to nie wygrasz:/
Chyba że używasz itemów kupionych za realną kasę..
ale podobnie było w L2, orc tyrant i dark elf dancer byli nie do pokonania, czasami shaman
dał rade coś zdziałać paraliżem a po za tym reszta postaci w pvp się tak bardzo nie liczyła..
Dobra mam juz archlorda:) Uruchamiam gre a tu patch zaczyna sie siagac 155MB :/ w dodatku pobiera sie bardzo wolno ,mozna moze to gdzies indziej pobrac?
a grałem w to i to baaaardzo dlugo jak chcecie mnie znalezc to Neethor serw Brumhart. a patch mi sie zassal w 2 h takze nie jest zle
Witajcie!
Jeszcze niedawno miałem słabego kompa który "nie pozwalał" mi grać w MMO poniewaz nie dawał im rady.Właśnie zakupiłem nową maszynke i mam problem bo lubie grać w MMO ,ale zawsze grałem w via www lub gry 2d przez neta.Nie wiem jak to jest w MMO 3d :-?
Przygądałem sie paru pozycją i:
1.Chciałem się was zapytać co myslicie o grach:Silkroad,Rohan Online oraz Infinity Online.-jak mozecie podajcie ich wady i zalety i swoja krotka opinie
2.Ciekawy jestem jak w tych grach wygląda grafika ,system skili ,sytuacja miedzy premium i free acc ,aktywnośc ich twórców.
3.Czy w tych grach jest cos innego niż w innych?