Silkroad,Rohan Online oraz Infinity Online

Witajcie!

Jeszcze niedawno miałem słabego kompa który "nie pozwalał" mi grać w MMO poniewaz nie dawał im rady.Właśnie zakupiłem nową maszynke i mam problem bo lubie grać w MMO ,ale zawsze grałem w via www lub gry 2d przez neta.Nie wiem jak to jest w MMO 3d :-?

Przygądałem sie paru pozycją i:

1.Chciałem się was zapytać co myslicie o grach:Silkroad,Rohan Online oraz Infinity Online.-jak mozecie podajcie ich wady i zalety i swoja krotka opinie ;)

2.Ciekawy jestem jak w tych grach wygląda grafika ,system skili ,sytuacja miedzy premium i free acc ,aktywnośc ich twórców.

3.Czy w tych grach jest cos innego niż w innych?

powiem Ci tak, też mam maszynkę i myślę ze Rohan graficznie daje rade ;] jest stosunkowo nową grą, ale nie tylko dla tego polecę Tobie tą gierkę

...Gra posiada unikalny system rozwoju postaci, gildii, budowania oraz zarządzania miast. Możemy zostać nawet władcą całego serweru! Jeśli nasza gildia jest wystarczająco silna, możemy powoli podbijać miasta bądź budować je samemu. Na miasta możemy nakładać podatki związane z handlem wewnątrz oraz w jego granicach.

co prawda mam dopiero 32% zdownlaodowanej tej gry, ale już mam zamierzony cel który sprawia że gierka staje się na prawdę ciekawa, chce nakładać podatki xD, nie wiem jak to sie rozkłada w czasie, ale warto sprobować :)

No doba ,thx za odp ,ale nie chodzi mi zabardzo o wypowiedzi osób które niegrały w gre o której sie wypowiadają ;>

Polecam Rohan Online ;), bowiem gra jest naprawde jak na darmową pozycje zacna. Ma fajną grafikę, miły interfejs. Jest 6 ras- Human, Elf, Half Elf, Dark Elf, Dhan, Dekan.

Human jest Rycerzem co ma duży pancerz i spory dmg.

Elf jest Healerem co ma sporo bufków, czarów leczących.

Half Elf jest Łucznikiem niewiele o nim wiem.

Dark Elf jest Magiem ogólnie ma spory dmg i jakieś bufki.

Dhan ( nim gram ^^ ) jest assasinem jest szybki i ma dużo bufków wzmacniających.

Dekan szczerze niewiem o nim nic:P gram w Rohan od jakiś 3 dni.

Dodatkowo jeśliś ciekaw to od 50 lvl każda klasa ma do wyboru podklase np: Dark Elf Mag może byc Warlockiem itp. Wyborów postaci jest spoooro.

Tu proszę jeśli chcesz lepszych inforamcji: http://www.rohanonline.pl/news.php

Zachęcam do gry ^^ i powodzenia w przygodzie z nowymi Mmorpg.

A jak tam ze skilami w "Rohanie" ?

Jest jakaś większa polska gildia ,fajnie by było na poczatku móc z kimś pogadać po polsku :) :->

@Btw

Dzisiaj w nocy pobiore Silka ,a za sciaganie RO wezme sie jutro podwieczór ;)-Kebra666 wiesz gdzie bedzie dobry transfer instalki RO? :-P

Rohan ma słabą grafikę, przynajmniej na te czasy.. Mając fajną maszynke nie polecałbym Rohana tylko coś przyczym poszaleje się na grafie, a nie zbijanie blomen i wkręcanie sobie że jest ładnie. Za niedługo pewnie można będzie grać w age of conan i aion na privach, ale i to lepsze od darmówek..

Grafika to nie wszystko , przede wszystkim liczy sie grywalnosc , nie gralem w Rohan wiec nie wiem , ale z tego co czytam gra jest dosyc ciekawa.

Powiem tak:

-Rohan może być ale juz w okolicach 50-60lvlu jest straszliwie nudny, niema sie co czarować

-Silkroad to komercja czystej wody niby nie mozna juz botować ale w podejscie gm-ów do tego jest takie jak w RF-ie tzn. zbanują kogoś raz na ruski rok

-Infinity niestety nie grałem ,ale może to byc ciekawy gra ze względu na oryginalny system walki

Dobra:)

Broda ,a znasz jakąś gre gdzie nie ma boterów ,komercji ,lagów a jest klimat ,grafa i zabawa nawet na wysokim poziomie :) ?

W silk nie ma grafy na wysokim poziomie tylko bloom x2, dotego słaby klimat bo za dużo

kopi tych sam tekstur gry..

Co do komercji tworzą ją ludzie co tylko zachwalają tą grę zamiast podawać realne minusy i plusy..

Można powiedzieć że w L2 znacznie rzadziej można spotkać bota bo znacznie bardziej jest to tępione, bardziej wydajniejsza grafa, większy świat więcej możliwości..

Gra znacznie potężniejsza.. ale i tak to hardkorowy grinder...

Nie ma gry doskonałej, ale są gorsze i lepsze.

Requiem Blodymare online ładna grafika dużo skill są 3 rasy kruxena,human,ork i nie długo wyjdzie następna hunter czy coś takiego....sterowanie jest bardzo dobre WASD i oczywiście bardzo brutalna jak nie masz skończonych 17 lat nie możesz w to grać xD

Infinity Online - poczekaj na to albo

Requiem Bloodymare - bardzo ciekawa pozycja

W ostatecznosci Lineage2 albo WoW na prywatnych serverach.... mozna grac za free

Rohan jest silnie przereklamowany i malo ciekawy. Ci co mowia ze w Rohanie jest dobra grafa.... nie znaja pojecia dobra grafa.

Requiem jest świetne ale mam płatne konto wiec niemoge do konca obiektywnie ocenic, natomiast Dekaron dostarcza dobrej rozrywki 3d za free

A jest jakas gra gdzie nie ma item shop`u ,premium acc ,abonamentu ?(3d)

jesli szukasz free to niestety niema jednak te servery muszą sie z czegoś utrzymywać......

Jesli jet to jeszcze nie znalalzlem

Gram teraz w silka i nawet mi sie podoba tylko szkoda że znam tam tylko jedna osobe :(

Jest jakaś gra oparta na średniowieczu ,z dobra grafa ,systemem walki i jest darmowa?

Zdecydowanie Archlord. Polecam.

To dobrze:)Tak sobie założyłem że jak ktos poleci mi ta gre to ja sciągne;]

Aha ,gra tam troche polaków i jak z wejsciem na serwer w południe lub wieczór?

@Kebra666

Jest może jakiś szybki download Arch...?

Też ci doradzam archlorda ale wole requiem w archlordzie jest fatalne sterowanie ale nie dawno wyszedł Archlord episode 3 więc sprobuj dużo Polaków tam gra

Mam 12,5 % rano bedzie :)