Dzieki kosmicik
@Edit : Co jest? Wchodze w rejestracje na sjsro i ani na old server ani na new jak wejde na te linki do rejestracji to potem sa jakies reklamy i nic nie ma ;/
Dzieki kosmicik
@Edit : Co jest? Wchodze w rejestracje na sjsro i ani na old server ani na new jak wejde na te linki do rejestracji to potem sa jakies reklamy i nic nie ma ;/
Kliknij skip w prawym górnym rogu, i powinno cie przenieść ;D
Ale wlasnie daje i dalej nic
To coś nie tak masz chyba ze stronką, bo mi działa dalej
komscik zajrzyj do skrzynki na forum
Sluchajcie co do clienta chinskiego.Patch 1.165-1.175 znalezc bo podczasz updejt'a szwankuje
Jak wy tak kombinujecie to mi się już odechciało grać ;Pp
http://www.srocn.com/czss/download.asp 1.165-1.169 pobierzcie, nawet szybko, dla Chinszczyniakow
1.165-1.175 http://www.srocn.com/czss/download.asp i tutaj komplikuje sie troszeczke Czyli jak widzimy 1-e zdjecie, skrecamy na te prawe i klikamy wtedy wyswietli sie nam ten patch, radze sciaga na flash-gecie^^ Wtedy max power jest!
Nie lepiej grać na prwacie np zczsro albo sunsro?
Wiem ze macie problemy z zakladaniem konta, napiszczie mi na PW to wam zrobie, nie bo sa slabe raty i na zczsro mozna wejsc po pierwszej ( w nocy ) a sunsro nie znam...
Na SunSro grałem to trzeba było kupić konto nie wiem jak jest teraz. Na ZCZSRO na prawdę tylko w nocy da się grać!?
Cześć wam tak wgl . Chciałbym się dowiedzieć czy dalej macie zamiar grać w silka . Na globcu będzie ciężko na początku i bez sp to też lipa , widziałem że ktoś cSRO zaproponował . Dobry pomysł bonus 20k sp i kilka itemków na początek dalej funkcjonuje . Mam tam jakiegoś nuup chara koło 40 może także mogę zagrać coś tam na nim jest to się rozdzieli i tyle. Jak co to pisać PW/GG .
UP : Taaa żeby wbić tam max lvl zajęło mi to 3-4 miesiące z czego pewnie 1 cały miesiąc to czekanie przy logowaniu . Nie opłaca się tam teraz grać społeczność coś z głową ma ( nie wszyscy) a na cSRO są w większości przyzwoici Polacy , bo ci mniej inteligentni nie potrafią założyć tam konta .
a no tak zapomniałem że nie zarejestrujecie sie na SjSro rjstr zamknięty.. podobno w godzinach porannych jest otwarta chociaż nie zawsze
to jest właśnie ten problem.
To może zagrajmy na rusro? tam jest wiecej ludzi i mniej serwow ale trzeba miec tam ruski nick :/
Gramy na CSRO. Trochę namieszane jest z clientem i patchami, ale jak się wszystko ściągnie to jest już w porządku ;D
P.S Już 3 raz ściągam Csro, bo nigdy się do końca nie chcę ściągnąć, co jest z tym gównem?
przyłączam się do was
Nie no, w sumie możecie grać na rusro ;> Np. na aresie - najnowszy server, tylko 7x 100lv tam jest ( niedlugo 8 - ja )^^ Dalbym wam po 200k na poczatek.
Na zszc nie warto zaczynac z kilku powodow:
1. Korupcja
2. G taxuje kumpli/daje im itemy.
3. Server niedlugo upadnie tak jak bylo z ecsro
Jak już mamy grać na zagranicznym to tylko KSRO. Reszta ssie.
@Up Ecsro upadło?
A Csro, dobry czy nie? Widziałem, że na youtube pełno filmów i to nie dawno jeszcze dodawanych to chyba znaczy, że gra tam trochę ogarniętych ludzi ;D
w Silkroad zadania... Po co?