server:uranus
resa:euro
nick:jescze nie mam
Lagi: Ja przy swoim laczu 640kb nie odczowam prawie zadnych lagow
I bede albo Warriorem/clerem lub Wizzardem/Bardem . to zalezy czy Rivollo zgodzi sie mi odstąpic pozycje maga w party .
server:uranus
resa:euro
nick:jescze nie mam
Lagi: Ja przy swoim laczu 640kb nie odczowam prawie zadnych lagow
I bede albo Warriorem/clerem lub Wizzardem/Bardem . to zalezy czy Rivollo zgodzi sie mi odstąpic pozycje maga w party .
On jest wizzardem bo wczoraj sie spotkalismy i wbil 8lvl+
Dość. Kuźwa, ile razy można potarzać?! Piszcie tutaj o swoich odczuciach z Silkroada, o grze itp. Gówno mnie obchodzi gdzie chcecie grać. Gówno mnie obchodzi kto kiedy grał. Gówno mnie obchodzą wasze poziomy, które za tydzień będą nieaktualne. Fakt, tutaj dyskutujemy, ale dyskutujemy o rzeczach związanych z GRĄ a nie Waszymi prywatnymi sprawami. Pisałem ja, pisał R3m4ke - idźcie sobie na GG lub na PM.
I_Aldaran_I, ok, każdy ma chwilę słabości. Dobrze że zwróciłeś nam uwagę, człowiek nie zauważa swoich błędów i właśnie na nich się uczy. Więcej takich wiadomości w tamtym temacie się nie pojawi, ale do Was też apeluję abyście się uspokoili.
Jeżeli nic się tutaj nie zmieni temat zostanie zamknięty, a panowie którzy tutaj tak nagminie dyskutowali zostaną nagrodzeni ostrzeżeniami. Radzę uważać.
Pare postow wyzej napisalem ze cytuje:
"Ok, skonczmy juz tu pisac bo Mr.Hania znowu ostrzezenie nam da."
Co to znaczy R3m4ke ??
Odpowiedz: Ze juz dala ostrzezenie ....
Przynajmniej mi .....
No chyba ze sie dostaje 2 ostrzezenia za jedną rzecz, no to nie mam pytan.
//R3m4ke
Naprawdę chcesz chwytać moda za słówka? Przeczytaj mój post wyżej dzieśięć razy - może dotrze coś do ciebie.
//Jestem nim, nie nią Dostaliście ostrzeżenie raz. Drugi raz dostaniecie jeżeli znowu zaczniecie. Tak trudno nic nie pisać jak nie ma się niczego do powiedzenia? Gracie w Silkroada, fajnie, napiszcie coś o grze a nie o swoich postaciach! - Mr. Hania
Niestety jestem zdania że z wszystkich mmorpg jakie wypuścił Jomax, Silk został najbardziej zaprzepaszczony.. Porównując do rozwoju L2 silk stało praktycznie w miejscu,..
Pozatym wole płacić za grę niż mieć w niej ''item shop'', i bawić się na zasadzie
''lepszy bogatszy''...
Nie zawsze lepszy bogatszy Właściwie to ile się płaci za L2 i jak?
przelewem 12euro/miesiąc..
Jak się ma stałą robotę to nie dużo.
Główny twórca diablo 2, założył na boku bizzarda swoją własną firmę i chciał zrobić połączenie diablo 2 z world of worcraft do tego za darmo.
Ale że nie chciał odjebać kiczki a miało być ftp to po bata testach splajtował.
Nie dziw się że w lepszych mmorpg item shop nie wystarczy aby utrzymać ekipe, server, itd..
tez bym pogram w Silka dawno temu gralem ale to bylo dawno dawno. A teraz mam problem z zalogowaniem sie i nie rozumiem jak co robie źle skoro dostaje po rejestracji taka wiadomosc Already
15 Account joined.
(Value of IP)
a gdy prubuje sie zalowac nie moge :///
Zakładałeś już za dużo kont. A jeżeli masz neta osiedlowego (czy jakoś tak) to za dużo osób ma tu już konta. Musisz kogoś poprosić o założenie...
Aha czyli mam przerabane :/ krotko mowiac zakladalem pare kont ale za kazdym razem bylo to samo :/ a neta mam w Aster moze przez to
Ja tam gram w Silkroad na serverze poseidon posiadam nukera na 74 lv i jest gites XD
Mnie się Silkroad w ogóle nie podoba... Chociaż wielu ludzi uważą go za świetną grę to mi i tak się nie podoba. Grafika jest dziwna i w ogóle...
To właściwie co ci się podoba? :-P
grałem w silka zajefajny jest jednak rzeczywiście boty zabiły tą grę... a pozatym wystarczy kupić silki kupujesz bota i jesteś bezkarny albo jak nabijesz hlvl bez premki albo silków to dostajesz bana ze jesteś botem chociaż nie botowałeś... niesprawiedliwe
grałem w silka zajefajny jest jednak rzeczywiście boty zabiły tą grę... a pozatym wystarczy kupić silki kupujesz bota i jesteś bezkarny albo jak nabijesz hlvl bez premki albo silków to dostajesz bana ze jesteś botem chociaż nie botowałeś... niesprawiedliwe
SERIO? To ja nie wiem czy grać... Mam już 40lv i nie wiem co dalej!
Witam jest to mój pierwszy post na forum, chcialbym wam napisać coś o moim faworycie spośród gier MMORPG którym jest Tadadadadaaaaam !! " SilkRoad Online ".
Na mmorpg.org.pl recenzji nie ma to spróbuje zrobić coś podobnego do recenzji.
(Z góry przepraszam za błędy i może trochę głupi styl pisania tej recenzji [ omg to już brzmi głupio ]).
Oks , koks jedziem :
O co biega w SilkRoadzie:
Sam nie wiem jak to ując wiec wkleję sobie tutaj cytat ze strone silkroad-online.pl :
"Silkroad przedstawia wydarzenia z VII wieku p.n.e , jakie miały miejsce na Jedwabnym Szlaku, w klimatach fantasy oraz gry RPG nawiązującej do historii, kultury i wierzeń każdego rejonu."
Za co lubie silka ?
- Ma bardzo ładną grafikę - nie jest to poziom na którym opadają szczenki itd. ale jest naprawde przyjazna dla oka , chociaż na max detalach jest bardzo miodna.
-Skille - są naprawde " megasuperwydupistewkosmosjakfajerwerkinasylwerstra " ,
dynamiczne, efektowne i efektywne . No poprostu są śliczne , kiedy wbiłem 29lvl bladerem otrzymałem takiego combosa ze przez 2 dni kiedy patrzałem na niego czułem takie " och , jakie to za***iste " .
-I to co mnie najbardziej ciągnie w silkroadzie - joby :]
Po wbiciu odpowiedniego lvla mamy przyjemność wybrania jednego z 3 zawodow na jedwanbnym szlaku :
TRADERA - zabawa tym jobem polega na kupieniu towaru w miescie A i przewiezieniu go do miasta B uwazajac zeby nie wpasc w rece thiefow .
THIEFA - job ktory polega na zabijaniu traderów aby otrzymac ich dobra a nastepnie sprzedaniu ich w miescie thiefow
I HUNTERA - ten zawod polega na ochranianiu traderow w trakcie karawan i likwidowaniu thiefow
Kim gramy :
Do wybory mamy :
CHINY :
Granie chinska rasa polega glownie na samotnym expieniu jako :
Blader - klasa o największym deffie gry , ale najmniejszymi obrazeniami , ktore troche nadrabia niesamowitą prednkością ataku .
Bowman - typowy łucznik
Nuker - coś jakby chiński mag
Glavier - klasa ktora jak idzie sie domyslic uzywa do walki glewi .
EUROPA
Ta rasa jest przeznaczona glownie do gry w party (druzynie) . Otrzymuje ona wtedy o wiele wiecej expa niz grajac solo . W europie kazda klasa ma swoją rolę w party :
Warrior - jego zadaniem jest tankowanie mobów (potworow) . Ma bardzo duzego defa ale maly dmg , ale to nic , on ma tankowac .
Rouge - uzywa sztyletow lub kuszy , w party sluzy do lurowania mobow tankerowi.
Warlock - pelni role debuffera - rzuca na moby złe klątwy dzieki czemu te są słabsze i bardziej podatne na ataki .
Wizzard - typowy mag , ma najwiekssze dmg z calej gry , w party pracuje jako dmg seller .
Cleric - leczy , wskrzesza , buffuje party .
Bard - nie mniej przydatny w party co cleric . On tez buffuje , ale moze tez robic za dmg sellera .
A teraz BARDZO WAZNY KOMUNIKAT !
Znam duzo ludzi ktorzy nie chca grac w silkroada poniewaz uwazaja ze nie da sie wbic na serwery , otoz da sie , Joymax juz od dluzszego czasu ( paru miesiecy ) regularnie banuje boty , dzieki czemu na serwer wbija sie ZAWSZE za pierwszym razem czy to we wtorek w nocy czy w niedziele w poludnie .
Oks koks , minusy silkroada tez sa :
Questy - te chinskie sa troche nudne , typowe zabij x mobow , przynies y tego czy tamtego
W europie jest juz troche lepiej bo cos sie dzieje , tu na przyklad trzeba ubic Cerberusa - na ktorego bez dobrego party ani rusz czy chodzby ubic bossa hunów .
Drugi minus to grinding , ktory czasami jest nudnawy ale w fajnym pt poprostu chce sie grac , a jaka satysfakcja jest jak na przyklad zrobi sie karawanke unijną , to jest coś . ;-)
A teraz taka sprawa , mialem mala przerwe z silkroadem , ze 2-3 miechy i chcialbym zrobic nowa postac , ale nie chcialbym samemu , chcialbym z kims podrozowac po jedwabnym szlaku , miec kompana albo nawet kompanow , gdyby udalo sie zrobic jakis team bylo by za***iscie .
Piszcie na gg lub w tym temacie , jesli macie jakies pytania chetnie odpowiem .
I sorki ze to wszystko jest tak dziwnie napisane , to moj pierwszy raz ^^ :oops: .
Cieszylbym sie gdyby byly jakies komenatarze czy cos ....
Chociaz i tak pewnie wszyscy wola sie bawic w swiecie Warcrafta ...........