Silkroad

Co sadzicie o tej grze istnieje juz duzo wersji min. Isro Ksro Csro itp Podobno oplaca sie grac na wersji Csro bo ma tam nielada wejsc 110lvl a oto zapowiedz :

http://www.srocn.com/sroevent/zbdhfw/hk.as...mp;linkid=22878

Czekam na wasze komentarze Pozdro

Podaleś tylko 3versje oficjalne z czego jedna to priv. Jezeli mam wybierac z tych czterech to wybiore sprawe stawiam tak:

1. CSRO - Jest spokojnie chodz po banie strasznie duzo polakow przybylo,servery pop/easy ,niskie ceny,gra sie o wiele łatwiej niz na isro . Łatwo jest sie wybic w tłumie.

2. KSRO - Co prawda nie grałem tam,ale wiadomo ze jest podobnie jak na csro (Polacy sie wybili i maja hlvle,czyli na odwrot do csro).

3. ECSRO - Priv server,high raty,szybki exp,servery crowded - Ogólnie dno.

4. ISRO - Dno,boty,gf'y,jezeli nie zainwestujesz w gre nie masz co tracic czasu. I te prowadzenie gry przez JM tylko dla hajsu . "To nie koniec wojny z botami" - przeciez gdyby oni mieli je banowac to w 3dni ani jednego bottera juz nie bylo.

To tak z tych co ty podales.

Jednakze sam wybralem VSRO(Vietnamska) - Jest spokojnie,przyjazni gracze,Ksiazeczka expa (gdy sie skonczy mozes get life i wyjsc na dwor ^^) . Kilka PL/GER/LT gildi. Servery pop do 14 , po 14-15 easy ,iz poniewaz w vietnamie maja 6+.

I drugie miejsce : TSRO - To byl klimat poprostu,ale oczywiscie idioci musieli wszystko popsuc . Wszedl bot ,ok niech boca,ale niech nie robia 50goldfarm i nie wyzywaja tajwancow za to ,ze nie daja nam golda czy nie robia taxi i zarobilismy Ban EU IP , teraz mozna grac tylko przez zmiane IP lub jezeli mieszkasz gdziekolwiek indziej niz w Europie.

Jest jeszcze RUSRO ,ale tam panuje patologia ^^

Dziekuje za uwage.

Ja na tej stronie nigdzie nie widzę napisu chociażby Silkroad. Czy to aby na pewno strona do tej gry...

1. Nie odkopuj tematów

2. Jak masz nic nie wnieść do tematu, to lepiej niż nie pisz

3. Następnym razem poleci warn

4. Temat Close

~ Kubox

Co sadzicie o tej grze istnieje juz duzo wersji min. Isro Ksro Csro itp Podobno oplaca sie grac na wersji Csro bo ma tam nielada wejsc 110lvl a oto zapowiedz :

http://www.srocn.com/sroevent/zbdhfw/hk.as...mp;linkid=22878

Czekam na wasze komentarze Pozdro