Silkroad

Witam szukam ludzi do wspolnej gry, od zera wersja isro badz sro-r. Bedzie troche osob to stworzymy gildie. Co do wersji sro Wasz wybor.

Wymagania:

-20+

-pojecie o grze,

-ts? wiadomo

Sory ze trak zwięzłe nie ma co tu rozpisywac, zainteresowani dajcie znac, bede odzywal sie na pm

Jeśli zbierze się więcej osób to jestem chętny :)

Jak to wygląda na ten moment, zebrał się ktoś ?

póki co jest chyba tylko nasza trójka ale sonkai nic się nie odzywa więc może zrezygnował

Ja również jestem chętny. Jednak na nieubłagalnie zbliżające się studia na pewno nie będę miał dużo czasu na gre ;/

ile będziesz tyle będziesz :D . Zrobiłem chara na serverze Oceanus nick SirZawi jak coś to pisać

To isro czy sro-r? Europa/chiny?

isro :) ja klasycznie wziąłem chinala bowmana

bierz kogo chcesz :)

Jak ktoś zawita na isro to pisać do mnie na priv :)

Chętnie zagrałbym Silk się sciąga mój nick w grze na serverze Oceanus będzie : Snakex

edit:Nie aktualne niestety mam problem z silkroad guardem nie ładuje mi się do końca więc nie pogram ^^

Zyje zyje, to ilu nas jest na tę chwilę ?

Też mogę zagrać, grałem swego czasu w sillka, jeśli wam nie przeszkadza, to mam 19 lat ;)

Witam szukam ludzi do wspolnej gry, od zera wersja isro badz sro-r. Bedzie troche osob to stworzymy gildie. Co do wersji sro Wasz wybor.

Wymagania:

-20+

-pojecie o grze,

-ts? wiadomo

Sory ze trak zwięzłe nie ma co tu rozpisywac, zainteresowani dajcie znac, bede odzywal sie na pm