Silkroad

Witam.

Ostatnio chodzi mi po głowie pytanie czy opłaca się zaczynać grać w tą grę.

Czy po w prowadzeniu tych mobków zabijających botów itp graczy da się wejść na serwer.

Prosiłbym o odpowiedzi :)

Można normalnie wchodzić na serwery gdyż są populated stan serwerów można sprawdzić na stronie www.rev6.com. Co do całej akcji z tymi posągami to jak dla mnie sciema, potrwa to kilka dni, tygodni max miech. Znając joymax'a to nie bedzie bez botów, gdyż silkroad jest stworzone dla bota (wolny exp itp...)

Dziękuje za odpowiedź.

Nigdy nie miałem szans zagrać w Silkroad'a a gdy przeczytałem o tej akcji zainteresowało mnie to więc teraz sobie to ściągnę.

Lata świetności gry kiedy była w fazie Ob to były najlepsze czasy.

Ja wówczas zaczynałem przygodę.

Nie wydawałem nie potrzebnie kasy na silki itp. Ta gra ma coś w sobie, że jak wejdziesz to już będziesz chciał wrócić, tylko że na iSro to działa w inny sposób bo tam się nie da wejść, chyba że masz zamiar wydawać trochę gotówki i kupować premki.

Ja polecam Ci RuSro.

Wiele osób z iSro przeniosło się tam.

Serwery pupuled.

Z tego co wiem jeszcze trochę czasu i szykuje sie nowy serwer.

"Stare", dobre iSRO już dawno poszło w niepamięć. Jak napisał przedmówca - trzeba stawiać na RuSRO. iSRO to zbyt duże lagi, zbyt przepchane serwery. W sumie nie wiem jak to wygląda w chwili obecnej, bo dawno tam nie grałem. Może spróbuję... mam tam chyba bladera 30+ albo 40+. To jedno z lepszych MMORPG w jakie przyszło mi grać (a było tego sporo swego czasu). Drugie ulubione po Lineage 2.

Witam.

Ostatnio chodzi mi po głowie pytanie czy opłaca się zaczynać grać w tą grę.

Czy po w prowadzeniu tych mobków zabijających botów itp graczy da się wejść na serwer.

Prosiłbym o odpowiedzi :)