SilyQQ streamowanie gier - twitch.tv

silyqqtest2.png

:)HEJ ! Ja jestem Sily i witam Was bardzo serdecznie :)

Nazywam się Tomasz, mam 23 lata i mieszkam w Warszawie. Zakup nowego, mocnego komputera oraz zmiana internetu na szybszy skłonił mnie do rozpoczęcia streamów. W ponad dwa tygodnie udało mi się uzbierać ponad 50 followów. Sprawdź sam i zobacz dlaczego się tak stało. Jeśli Ci się podoba, daj follow. Nie zapomnij również odwiedzić Facebooka i Youtube.

socialinsideyoutubeicon.png

www.youtube.com/SilyQQ

crackedfacebooklogo.png

www.facebook.com/SilyQQ

twitchtvlogo2scaled5001.png

NAJBLŻSZY LIVE JUZ W CZWARTEK, START W GODZINACH 17-18

www.twitch.tv/SilyQQ

up, troszkę zmian ;)

Zapraszam na Live

Ok odpowiedzi dostałem, wiec edytuje:D Fajny Streamer bede zagladał:)

Zobaczę bo wygląda w miarę na YT , ale przestraszyłem się tym QQ - każdy chyba wie o co/kogo mi chodzi .

No jak zobaczyłem to QQ to też niezbyt dobrze mi sie skojarzyło z pewnym pingwinkiem..

haha :D dokładnie, ja też od razu "to nie może być on" :D ale ok. Zobacze : >

ciesze sie, ze sa osoby ktorym sie podoba. Z tym QQ to nie zwracajcie uwagi;) zrobilem tylko taki dodatek to nicku. sorki za bledy, ale pisze z telefonu. Zapraszam na kolejne strumyczki. piona!

Poproszę o wypełnienie ankiety ;)

http://poll.pollcode.com/664ct

dobilismy ponad 100 followow;)

silyqqtest2.png

:)HEJ ! Ja jestem Sily i witam Was bardzo serdecznie :)

Nazywam się Tomasz, mam 23 lata i mieszkam w Warszawie. Zakup nowego, mocnego komputera oraz zmiana internetu na szybszy skłonił mnie do rozpoczęcia streamów. W ponad dwa tygodnie udało mi się uzbierać ponad 50 followów. Sprawdź sam i zobacz dlaczego się tak stało. Jeśli Ci się podoba, daj follow. Nie zapomnij również odwiedzić Facebooka i Youtube.

socialinsideyoutubeicon.png

www.youtube.com/SilyQQ

crackedfacebooklogo.png

www.facebook.com/SilyQQ

twitchtvlogo2scaled5001.png

NAJBLŻSZY LIVE JUZ W CZWARTEK, START W GODZINACH 17-18

www.twitch.tv/SilyQQ