Singed

Co sądzicie o Singedzie?

Jakie są Wasze doświadczenia związane z nim?

dobrze tankuje

pokazny dmg:>

knock jest super:-)

jedynie 1350! :->

Przede wszystkim Singed nie jest tankiem, a przynajmniej nie main tankiem. Wiekszość ludzi myśli ze singed jest tankiem z powodu jego ult, niestety jego ult nie robi z niego tanka, poprostu sprawia że jest 'twardszy'

Jak pisalem nie jest main tankiem(tzn ze nie mozesz nim wbiec miedzy caly przeciwny team i liczyc na to ze przezyjesz =]), ale w zasadzie jego rola miesci sie gdzies pomiedzy tank-support i cos tam jeszcze :)

Przeważnie 'buduje' sie go na itemkach dajacych ap oraz survivability czyli hp/mr/armor/hpregen.

Generalnie jesli ktos nim dobrze gra potrafi byc bardzo wkurzajacy dla przeciwnikow, potrafi nieraz i nie dwa uratowac teammates i niezle sprawdza sie w team fights - patrz jego skille, ale nie masz co liczyc na setki killow bo to nie carry/assasin. to tak mniej wiecej co o nim mysle. :)

Generalnie jesli ktos nim dobrze gra potrafi byc bardzo wkurzajacy dla przeciwnikow, potrafi nieraz i nie dwa uratowac teammates i niezle sprawdza sie w team fights - patrz jego skille, ale nie masz co liczyc na setki killow bo to nie carry/assasin.

Tutaj się nie zgodzę mam Singeda i jak narazie często wyrabiam nim 20 killi na rundę.

Kupiłem go jako, iż chciałem mieć wszystkie tanki (teraz już nie jest tankiem) zagrałem 2 razy i nigdy więcej nie ruszę tej postaci. Dlaczego? jak dla mnie 0 zasięgowych skili i mój nieogar zniechęcił mnie do grania nim. Wg mnie jest ciężki, trudno użyć knocka(trzeba podejść), ale są ludzie którzy umieją nim grać. Fajny ma skill, który zatruwa wroga, fajnie się ucieka z dymkiem za sobą jak cie gonią i im ładnie wtedy hp schodzi, ulti ma nawet spoko, ale jak już mówiłem dla mnie ciężka postać.

@UP

To, że robisz nim 20 killi to ok, ale na twoim lvl'u grają mało wymagający gracze i lamki. Bez urazy.

Hmm, singed owszem moze byc lekkim tankiem ale nie do konca.. Trzeba pamietac ze latwo jest nim dokanczac "tym pluszakowym misiem".

Co sądzicie o Singedzie?

Jakie są Wasze doświadczenia związane z nim?