Witam.
Portal mmorpg.org.pl jest najpopularniejszym tego typu portalem w naszym kraju. Nie dziwota więc, że użytkownicy mają prawo wymagać jako takiej profeski ze strony Administracji. Niestety od dłuższego czasu razi mnie brak takowej. Konkretnie mam na myśli redaktora o nicku Guru. Zarówno ja, jak i WIELU użytkowników jesteśmy zdania, że sir Guru nie jest odpowiednim człowiekiem na to stanowisko. Wulgaryzmy w tytułach/treściach newsów, totalny hejt na niektóre tytuły, obrażanie użytkowników w komentarzach itp. Nie są to zachowania na jakie powinien pozwolić sobie redaktor na takiej stronie. Nie piszę tutaj jako obrażone dziecko, bo jestem człowiekiem dojrzałym, który lubi sobie poczytać coś ciekawego. Nie mówię też, że Guru zawsze pisze bzdury, bo gdyby nie on, to na stronce faktycznie byłoby mało newsów. Nie zmienia to jednak faktu, że większości użytkowników (wnioskuje po komentarzach) nie podoba się osoba zwana Guru i lepiej byłoby dla portalu, gdyby jego miejsce zajął ktoś inny. Serio chce jak najlepiej dla Waszego "interesu", więc rozważcie ten apel.
Pozdrawiam.