Sir Guru

Witam.

Portal mmorpg.org.pl jest najpopularniejszym tego typu portalem w naszym kraju. Nie dziwota więc, że użytkownicy mają prawo wymagać jako takiej profeski ze strony Administracji. Niestety od dłuższego czasu razi mnie brak takowej. Konkretnie mam na myśli redaktora o nicku Guru. Zarówno ja, jak i WIELU użytkowników jesteśmy zdania, że sir Guru nie jest odpowiednim człowiekiem na to stanowisko. Wulgaryzmy w tytułach/treściach newsów, totalny hejt na niektóre tytuły, obrażanie użytkowników w komentarzach itp. Nie są to zachowania na jakie powinien pozwolić sobie redaktor na takiej stronie. Nie piszę tutaj jako obrażone dziecko, bo jestem człowiekiem dojrzałym, który lubi sobie poczytać coś ciekawego. Nie mówię też, że Guru zawsze pisze bzdury, bo gdyby nie on, to na stronce faktycznie byłoby mało newsów. Nie zmienia to jednak faktu, że większości użytkowników (wnioskuje po komentarzach) nie podoba się osoba zwana Guru i lepiej byłoby dla portalu, gdyby jego miejsce zajął ktoś inny. Serio chce jak najlepiej dla Waszego "interesu", więc rozważcie ten apel.

Pozdrawiam.

Chłopie jedna rada ode mnie i możesz sobie mnie hejtować mam to w nosie... Nie podoba Ci się? TO NIE WCHODŹ TUTAJ! To portal do którego korzystania nikt Cie nie zmusza więc powinieneś wyjść i nie wracać jesli coś Ci nie odpowiada. Po co ten temat? Co chcesz wnieść? Po to masz wolnosc słowa i internetu żebyś sobie mógł wybrać co Ci pasuje a co nie więc idź na inny portal^^ Mojej osobie jak nie odpowiadają np artykuły na wp.pl bo sa żenujące to wiesz co robie? Poprostu tam nie wchodzę i tego nie czytam. Weź wytestuj tą metode mówię Ci to działa^^

No tak... myślenie masz bardzo głupie, nie ubliżając... To tak, jakbyś powiedział "nie podoba Ci się w Polsce ? To zamiast głosować na lepszych polityków, wyjedź z kraju !" Lubie ten portal, ale ta osoba go niszczy. Lubie Polske, ale Tusk ją niszczy. Już wiesz o co mi chodzi ? Jak ktoś lubi tolerować chlew, to niech toleruje i milczy.

Człowieku nie porównuj wolności w internecie do wolności w państwie bo nijak to sie ma do siebie^^ Polakiem się rodzisz i nie możesz nagle sobie zostać obywatelem gwatemali bo nie podoba Ci sie w Polsce. A wybrac inny portal i owszem możesz, więc postulat twój jest jak dla mnie błazenadą i temat powinien zostać zamknięty (i zostanie) lada chwila:)

Kolego, wielu się może nie podobać osoba, znana pod nickiem guru. Wielu się może nie podobać jego sposób prowadzenia newsów, ale jedno musisz przyznać: daje on po kilka newsów na dzień. Pal sześć, jakiej one są jakości (większość jest bardzo dobra, można mieć minimalne zastrzeżenia czasem co do stronności), ale są. Czy myślisz, że jeżeli kogoś by nim zastąpić, będzie coś lepiej? Błąd. Będzie gorzej, bo nie będzie w ogóle newsów, a nawet jak będą, to jeden, góra dwa na dzień. Kto będzie chciał odwiedzać taki serwis?

Jest masa innych serwisów, jak nie podoba Ci się on, to zacznij przeglądać inny. Proste.

Ok, mniej "kontrowersyjne" porównanie... "Nie podoba Ci się Tusk ? To nie głosuj wcale, bo nie masz na kogo !" Dude, ten portal JEST dobry, ale po prostu Guru ciągnie go w dół. Nie wyobrażam sobie np. na takim mmorpg.com newsa pod tytułem "GW2 z nowym patchem - wciąż zjebane". A Guru często daje wulgaryzmy w tytułach i treściach.

Kolego, wielu się może nie podobać osoba, znana pod nickiem guru. Wielu się może nie podobać jego sposób prowadzenia newsów, ale jedno musisz przyznać: daje on po kilka newsów na dzień. Pal sześć, jakiej one są jakości

I znowu złe myślenie, które do niczego dobrego nie prowadzi. Chcesz mi powiedzieć, że lepiej jest, gdy pojawi się 10 gównianych newsów, niż 3 dobre ? No way...

Skoro jesteśmy przy tematyce mmo, to kolejne porównanie. Są firmy, które słyną z tego, że wypuszczają masowo MMO. Ich produkcje to w większości crapy. Inne zaś firmy wypuszczą coś raz, ale porządnie. Co więc lepsze ? Kupa chłamu, czy mniej, ale konkretniej i bardziej profesjonalnie ?

On go nie ciągnie na dół. On stara się go utrzymać na jego aktualnej pozycji. Guru ma taki styl i kropka. Skoro uważasz, że jesteś lepszy, to zgłoś się na newsmana, pisz tak jak on, 6 newsów na dzień i rób to przez... powiedzmy rok. Potem będziesz w stanie rzucać w twarz guru jakimikolwiek skargami na jego pracę. Bo w tym momencie, jest to kolejny płacz człowieka, który ma za dużo wolnego czasu i szuka sobie zajęcia, a nic tak nie podnosi ego, jak nawrzucanie komuś.

Chyba nie rozumiesz znaczenia słowa "news" - służy on do przekazania informacji. Otrzymujesz informację oraz ewentualne zdanie autora. Rób z nią co chcesz.

Więcej pisac nie będe ale twoim rozumowianiem to musiałbym chodzić na wybory nawet gdybym nie miał kandydata w nich? Bo co? Bo jestem Polakiem i to mój obowiązek? Gówno Prawda^^ A co gdybyś miał nagle w wyborach tylko 5 osób i kazdy byłby nazistą? Poszedłbyś i zagłosował bo "taka twoja rola" ??? To gratuluję bo ja jesli mam isć zagłosowac nie mając żadnego kandydata i oddać swój głoś na kolejną świnie przy korycie tylko dlatego żeby "oddac głos" to wole sobie odpuścić^^ Tak samo jest z tym portalem... Nie podoba Ci sie tylko Guru? To nie czytaj jego newsów

Skoro uważasz, że jesteś lepszy, to zgłoś się na newsmana, pisz tak jak on, 6 newsów na dzień i rób to przez... powiedzmy rok. Potem będziesz w stanie rzucać w twarz guru jakimikolwiek skargami na jego pracę. Bo w tym momencie, jest to kolejny płacz człowieka, który ma za dużo wolnego czasu i szuka sobie zajęcia, a nic tak nie podnosi ego, jak nawrzucanie komuś.

NIGDZIE nie napisałem, że jestem lepszym newsmanem, bo nie o tym jest ten temat. To nie jest kolejny płacz człowieka, który ma za dużo wolnego czasu. Czasu mam mało, jako człowiek pracujący. W wolnej chwili wpadam na taki oto portal, gdzie w newsie czytam jaka to gra jest "ch*jowa, bo tak". Serio potrafię wiele zrozumieć i znieść, ale używanie własnego stylu, a nie liczenie się z odbiorcą to co innego.

Który to już tego typu temat? Bez Guru i jego czasu tego portalu by nie było a jeśli by był to mało popularny. "Nie zmienia to jednak faktu, że większości użytkowników (wnioskuje po komentarzach) nie podoba się osoba zwana Guru i lepiej byłoby dla portalu, gdyby jego miejsce zajął ktoś inny." Proszę zauważ że ta połowa to zwykli hejterzy którzy muszą się na kimś wyżyć i w tym momencie zachowujesz się jak jeden z nich.

Serio potrafię wiele zrozumieć i znieść, ale używanie własnego stylu, a nie liczenie się z odbiorcą to co innego.

Ostatni raz to napisze bo widzę, że masz naprawdę problem... To prywatny portal o grach a nie finansowane ze środków publicznych (za twoje pieniądze) przedsięwzięcie więc NIKT ale to NIKT Cię nie zmusza to wchodzenia tutaj^^ Za duzo reklam sie naoglądałes o "projektach współfinansowanych z Uni" i odezwała się w Tobie furia obywatela RP niezadowolonego z wszystkiego:)

@down

Niby nabić do czego? WIdze że dla Ciebie wyznacznikiem długości przyrodzenia jest ilość postów na mmorpg^^ Ja nie widzę celu w postowaniu na pałę ale jeśli temat mnie ciekawi to chętnie piszę

up. chce nabic sobie posty ^^

Mi tam kolega Guru nie przeszkadza i czasem ciekawiej przeczytac "za***ista" gra niz "fajna" gra :)

Ogolnie nasz redaktor stara sie opisywac tematy jak najciekawiej sie da i wg mnie daje rade, bo komu by chcialo sie czytac sztywne komentarze na temat gier....

Ja nie krytykuje Guru bezpodstawnie. Szanuje go, bo wiem, że stać go na pisanie dobrych tekstów, ale przegina i to bardzo. Kiedyś był inny, ale ostatnio mam wrażenie, jakoby spodobało mu się hejtowanie jego osoby. Specjalnie prowokuje użytkowników. Po co ? Dla wyświetleń ? Drugie wp.pl się robi ?

i akurat przypadkie ten temat powstał godzinę po newsie o GW2, hahaha

" obrażanie użytkowników w komentarzach" - dowód, proszę

"Skoro uważasz, że jesteś lepszy, to zgłoś się na newsmana, pisz tak jak on, 6 newsów na dzień i rób to przez... powiedzmy rok" - nie 6 newsów na dzień, tylko 8, i nie przez rok tylko przez 4 lata, tak gwoli nieścisłości (wiem, jestem narcyzem)

Jak Wam nie pasuje to idźcie zrobić to lepiej.

Polacy to na tyle po***ny naród, że potrafi tylko krytykować, ale jak przyjdzie co do czego to samemu nic nie zrobi. Mówić to każdemu łatwo.

Guru, nie chodziło mi o to, aby dorósł do twoich umiejętności i stażu, tylko miał świadomość, co robi i co Ty robisz. Wydaje mi się, że rok takiej "pracy" by wystarczył.

Tak swoją drogą, czemu ten temat nie jest jeszcze zamknięty?

Czekałem na odpowiedni moment, bęc!

Witam.

Portal mmorpg.org.pl jest najpopularniejszym tego typu portalem w naszym kraju. Nie dziwota więc, że użytkownicy mają prawo wymagać jako takiej profeski ze strony Administracji. Niestety od dłuższego czasu razi mnie brak takowej. Konkretnie mam na myśli redaktora o nicku Guru. Zarówno ja, jak i WIELU użytkowników jesteśmy zdania, że sir Guru nie jest odpowiednim człowiekiem na to stanowisko. Wulgaryzmy w tytułach/treściach newsów, totalny hejt na niektóre tytuły, obrażanie użytkowników w komentarzach itp. Nie są to zachowania na jakie powinien pozwolić sobie redaktor na takiej stronie. Nie piszę tutaj jako obrażone dziecko, bo jestem człowiekiem dojrzałym, który lubi sobie poczytać coś ciekawego. Nie mówię też, że Guru zawsze pisze bzdury, bo gdyby nie on, to na stronce faktycznie byłoby mało newsów. Nie zmienia to jednak faktu, że większości użytkowników (wnioskuje po komentarzach) nie podoba się osoba zwana Guru i lepiej byłoby dla portalu, gdyby jego miejsce zajął ktoś inny. Serio chce jak najlepiej dla Waszego "interesu", więc rozważcie ten apel.

Pozdrawiam.