Nie czaje... Po co mu to? Ten człowiek musi być niezłym nołlajfowym trolem bo nikomu innemu by się takiego czegoś robić nie chciało.
Siran i niszczenie mmorpg.org.pl
Dorośnie i mu przejdzie - jak każdemu w tym wieku. Nie żartujcie, że on ma 16 lat, jak jest przed mutacją jeszcze:)
Guru ja mam 17 lat i też jeszcze nie przeszedłem mutacji xD Ale ogólnie mam 156 cm xD
A tak btw: Wysłany: 10 Paź 2010 22:23 Autor : Zangetsukun
Siran po cholere to wogole piszesz? Nie masz sie komu wyzalic ze dales sie zrobic jak male dziecko? W zle miejsce trafiles. A druga sprawa to po cholere reklamujesz inne fora? My mamy to i nam tu dobrze.
Obvious troll is obvious.
Takie dziecko wojny można tylko i wyłącznie wyśmiać. Proponuje konkurs żartów o Siranie.
Ja mam 15 lat, przeszło 1 m 90 cm i jestem po mutacji. Zależy głównie od człowieka kiedy ją przechodzi, więc po głosie w sumie nie da się dokładnie określić ile dana osoba ma lat. Po prostu skończmy ten temat, proszę admina lub moderatora o zamknięcie tematu.
Ja mam 15 lat, przeszło 1 m 90 cm i jestem po mutacji. Zależy głównie od człowieka kiedy ją przechodzi, więc po głosie w sumie nie da się dokładnie określić ile dana osoba ma lat. Po prostu skończmy ten temat, proszę admina lub moderatora o zamknięcie tematu.
np ja, kiedy wchodże na mumble, to ludzie mi nie wierzą, że mam tyle lat. 13 lat i 180,a Siran to jakiś fenomen widac ;d
A jednak gatunek homo trollo nie bardzo sapiens istnieje! Zanieśmy Sirana do zoo, chciałem do muzeum napisać.
W sumie można by go jakoś wykorzystać.... bo cyrk niezły robi, a większość lubi cyrk np. Cyrk Zalewski albo obrady sejmu
Ignorować typa, ale swoją drogą to jest się z czego pośmiać, a to co on wypisuje na tamtej str. to same bzdury. Nie rozumiem takich ludzi, poza tym obraża Naszą administracje wulgaryzmami co jest wbrew prawu. Owszem istnieje wolność słowa, ale nie wolno obrażać swoją wypowiedzią innych osób.
Heh, najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że ja za cholere nie wiem, kim jest Siran! Widać dobrze omijam "skandale".
Dość tych głupot. Zajmijcie się czymś bardziej pożytecznym. Zamykam.
Jak Siran chce zniszczyc to forum Zobaczcie jak sie koles osmiesza na innym forum
http://mmorpg.pl/viewtopic.php?t=37528