Siran i niszczenie mmorpg.org.pl

Jak Siran chce zniszczyc to forum :) Zobaczcie jak sie koles osmiesza na innym forum

http://mmorpg.pl/viewtopic.php?t=37528

maphlaacm.jpg

Pozdrowienia dla cioci Basi ! ;]

OGŁASZAM KONKURS NA NAJLEPSZĄ PRZERÓBKĘ POWYŻSZEGO ZDJĘCIA

Czyżby obsesja? zgłosić go do psychiatryka bo się potnie borok.

Oni specjalnie to robią, bo nam zazdroszczą. Po prostu ich ignorujmy, ludzie sami wybiorą najlepszy portal.

PS: Podobno on powoduje takie flame war'y wszędzie, a więc specjalnie się go bać nie należy... Odrobinę pospamować najwyżej może i tyle.

@UP: Ale przecież praca Sirana jest dla nas idealną reklamą, filmiki na yt, bieganie po różnych portalach i krzyczenie jakie to mmorpg.org.pl jest złe :D

Chmarus powinien rozważyć zatrudnienie go w roli oficjalnego nadwornego pajaca.

siranftw.jpg

Ja pierd*le już wiem skąd ja tego gościa znam, grałem z nim kiedyś w jedno mmo w sumie mogłem się skapnąć wcześniej po jego zachowaniu ^.^

W sumie racja :-D. Tylko to mi się nie podoba, że planują zaspamować forum całą grupą, ale najwyżej się tylko bany posypią i będą wiedzieli dlaczego (a i tak pewnie będą się czuli niewinnie...).

Macie się nie znęcać nad siranem psychicznie a również fizycznie bo was zaskarży do prokuratury mama się wszystkim zajmie

Umarłem

Przesłuchałem całą sytuacje dwa razy... i muszę powiedzieć, że to jest.... .... ... sóóper :D.

Internet powinien być zakładany powyżej 16 roku życia ... a nie ;x on ma 16... to podniosę do 17 :)

Dorośnie i mu przejdzie - jak każdemu w tym wieku. Nie żartujcie, że on ma 16 lat, jak jest przed mutacją jeszcze:)

elor.png

Siema eniu haha

Przeciez tam też sobie z niego jaja robią, btw nie wymienił mnie w najwiekszych hejterach B)

broda ty nieumiesz... go zjechac tak jak ja :D

hahaha jaka prowokacja

http://www.youtube.com/watch?v=5oQZU6r0SFw

Guru no nie żartuj sobie, Bimbera nie znasz?;]

Ach te wojny ach te wojny. Ale fakt już słusznie zauważono, że odwalając takie akcje koleś nie sprawi że luzie odejdą a wręcz przeciwnie raczej sprawdzą co tu takiego złego rzekomo się dzieje. Do tego skoro mu tak zrobili "zle" co stara sie udowodnić wszem i wobec to postąpił jeszcze głupiej robiąc to samo :D Taka czysta piaskownica "Ty mi zabrałeś wiaderko to ja ci zabiorę łopatkę" << tak to mniej więcej wygląda.

Siran mowi ze wojna sie rozpocznie hahah

jaki to daun;p

On wyrośnie a wy powtarzacie po innych jak debile ...

Oj uwierzcie mi bądź nie, ale tylko parę osób jest w to zaangażowane,a jelżeli chcecie zobaczyć prawdziwego sirana (bo to jest akurat jego brat cioteczny mateusz)to to jest siran(niestety mam tylko jedną fotkę, ponieważ innych nie zapisałem jak udostępniał na profilu nk), ojj wiedizałem, że się przyda kiedyś ;d :

2174037598.jpg

Pozdrowienia dla Ciebie siranku, że Ci się tak k**ewsko nudzi :D

A tak BTW To nieźle go tam zjechali na forum :D