Sirothe

Jestem zupełnym noobem w AA. Zaczęłam grę na Sirothe, póki co nawet mi się podoba, ale mam wrażenie, że ten serwer jest zupełnie wyludniony. Przez 3 dni grania spotkałam może z 5 osób w sumie. Czy tam tak jest, czy to tylko kwestia lokacji startowych? Zastanawiam sie nad kupnem patrona na próbę, ale nie wiem czy nie zacząć na nowym serwie dopóki jeszcze nie zainwestowałam w grę dużo czasu. Lubię grać w swoim (raczej wolnym) tempie, poznawać wszystkie aspekty gry, nie spieszy mi się do end-game'u, ale zupełny brak nowych graczy i w ogóle graczy trochę mnie zniechęca. Macie doświadczenia z Sirothe? Warto ładować swój czas i kasę w ten serwer? I jeszcze - jakie są mniej więcej ceny apexów na innych serwerach?

No nie ma się co dziwić, większość lokacji startowych jak i kilku późniejszych jest opustoszała właśnie przez zaawansowanie serwera. Już prawie nikt nie tworzy nowych postaci, nie gra od początku. Zdecydowana większość ma wbity maksymalny lvl i zajmuje się zupełnie czymś innym w dalszych lokalizacjach. Z tego co wiem na Sirothe jest akurat dosyć sporo ludzi. Po prostu podgoń lvl a ich spotkasz :)

Demetress trzeba było zgłosić się do naszej gildii byśmy Ci wytłumaczyli co i jak i pomogli a tak tylko się zniechęcasz. Jak coś pisz na grze Sanroned/Demoll/Asyria/Agnespl lub wbijaj na ts skillfactory.info i poszukaj w sekcji VIP kanału Archeage, możesz tez napisać na fb. Nie kupuj narazie patrona, ani żadnych innych rzeczy. Z czasem zdecydujesz czy warto. Prześledź mój post na tym dziale forum odnośnie rekrutacji w HANZIE i odezwij się. Miłego poniedziałku !

O fajnie! Dzięki za info, w takim razie zostaję. Tylko i tak będę potrzebowała nowej postaci, bo swoją załozyłam w Haranya Alliance, a Wy jesteście Nuia :P

dasz rade a co możemy to pomożemy :) ja teraz będę spadał, będę jakoś pod wieczór, mam nadzieje, ze do usłyszenia :)

Hmm... na każdym serwerze dostępny jest tylko jeden slot na postać, a aby usunąć poprzednią muszę czekać 24h. Trochę to irytujące. Będę dopiero jutro po południu :/

zrób sobie nowe konto

Są 2 sloty jeżeli masz postać bodajże poniżej 20 lvla to na usunięcie czekasz 15 min

ponizej 10 lvla czeka sie 10 minut, 10-29lvl - 24h, powyzej 29lvl - tydzien

tak przynajmniej mowi forum AA

Polecam gracza Sanroned wszystko wytlumaczy i pomoże ;)

czy na tym serwerze jest jeszcze jakaś wolna ziemia ? ;)

Tak, nawet sporo

Bez obrazy dla pana Sanroned ale old servery AA są praktycznie niegrywalne. Ilość osób tam grających jest tak mała że naprawdę nie warto. Polecam fresh server choć i tam nie ma tłumów. Prawdopodobnie na przełomie 2017/2018 jak będzie patch 4.0 to powstanie nowy server i wtedy będzie najlepsza chwila żeby wciągnąć się w tą zacną choć zniszczoną przez item shop grę.

A moje pytanie, jak ktoś chce zacząć rozgrywkę, nie lepiej iść na nowy serwer ? Jednak ludzi tam chyba więcej.

A moje pytanie, jak ktoś chce zacząć rozgrywkę, nie lepiej iść na nowy serwer ? Jednak ludzi tam chyba więcej.

No na nowych serverach jest dużo więcej ludzi. Szczerze mówiąc nie ma sensu granie na starych serverach bo to prawie jak granie w single player rpg.

Jeżeli ktoś chce dyskutować co i dlaczego zapraszam na ts, aktualnie mam trochę na głowie, miłego weekendu :)

Jestem zupełnym noobem w AA. Zaczęłam grę na Sirothe, póki co nawet mi się podoba, ale mam wrażenie, że ten serwer jest zupełnie wyludniony. Przez 3 dni grania spotkałam może z 5 osób w sumie. Czy tam tak jest, czy to tylko kwestia lokacji startowych? Zastanawiam sie nad kupnem patrona na próbę, ale nie wiem czy nie zacząć na nowym serwie dopóki jeszcze nie zainwestowałam w grę dużo czasu. Lubię grać w swoim (raczej wolnym) tempie, poznawać wszystkie aspekty gry, nie spieszy mi się do end-game'u, ale zupełny brak nowych graczy i w ogóle graczy trochę mnie zniechęca. Macie doświadczenia z Sirothe? Warto ładować swój czas i kasę w ten serwer? I jeszcze - jakie są mniej więcej ceny apexów na innych serwerach?