Skaczący Ping

Witam. Nie wiem czemu ale podczas grania ping skacze od 30 do 400 co znacznie utrudnia grę. System mam całkowicie czysty bez żadnych wirusów itp. Firewall wyłączony, ustawienia zasilania - wysoka wydajność. Czy ktokolwiek posiada jeszcze taki problem? Może ktoś zna jakieś sensowne rozwiązanie? Pozdrawiam! :)

Próbowałeś zmienić serwer?

Tak. Lecz różnicy nie widać.

GGG ma odwieczne problemy z serwerami, dlatego polecam uzbroić się w cierpliwość i poczekać aż hype opadnie.

Problemy z pingiem i mini freeze dotycza tylko bram EU, co prawda ping na bramach NA jest większy ale rozgrywka pozbawiona jest mini freeze.

Grając na EU z pingiem 28 ubijali mnie przez mini freeze, na NA ani razu jeszcze nie padłem.

Wykopalisko godne złotej łopaty... Lepiej zamknąć ten temat. Temat lagów, to przeszłość, GGG ogarnęło już swoje serwery...

Witam. Nie wiem czemu ale podczas grania ping skacze od 30 do 400 co znacznie utrudnia grę. System mam całkowicie czysty bez żadnych wirusów itp. Firewall wyłączony, ustawienia zasilania - wysoka wydajność. Czy ktokolwiek posiada jeszcze taki problem? Może ktoś zna jakieś sensowne rozwiązanie? Pozdrawiam! :)