No to lecimy:
Grając w Neverwinter byłem świadom, że bez wydawania kasy, więcej czasu potrwa farma, niezbalansowane pvp i powtarzalny end-game, ale nie przeszkadza mi to.
Poprawka: Grając w (wstaw dowolny tytuł z gatunku MMORPG F2P) byłem świadom, że bez wydawania kasy, więcej czasu potrwa farma, niezbalansowane pvp i powtarzalny end-game, ale nie przeszkadza mi to.
Przeczytałem, że gra umiera i jest p2w, dawno tak się nie uśmiałem, jak czytając te bzdury, do tego z roku 2013/2014, czyli stare a gra pewnie od tego czasu się zmieniła, czy na dobre nie wiem, zacząłem nie dawno grać, jednakże zostałem pozytywnie zaskoczony. Do tego doszły pozytywne komentarze, nowsze niż te z 2013 roku, że gra nie jest p2w tylko trzeba więcej czasu poświęcić, czyli nic nowego, prawie zawsze tak jest. Dlatego, postanowiłem wybrać ten tytuł i nie zawiodłem się, jedno z lepszych gier f2p na rynku.
Przeczytałeś opinie z lat 2013-2014 i to Cie tak wzburzyło, że pod koniec 2016 nawracasz niewiernych na jedyną, prawdziwą i godną twego czasu produkcje? W sumie ciekawe, że przez te lata gra dostawała aktualizacje, dodatki mniejsze i większe, została znacząco rozbudowana, a w niektórych elementach rozgrywki wręcz przebudowana... kto by się spodziewał.
Jak już wspomniałem, nie przeszkadza mi powtarzalny end-game, tak jak inne tytuły tego nie mają, w Lineage 2 potrafiłem spędzić, wiele godzin na jfarmie, na jednym spocie, co było naprawdę nudne, bić ciągle te same moby przez kilka godzin dziennie, ale grałem.
Niezbalansowane pvp i p2w, grając w Crossfire przyzwyczaiłem się, że vipy czyli osoby płacące potrafią przechylić szansę zwycięstwa, wystarczyło że na drużynę będzie dwóch takich łepków i druga drużyna była bez szans, z drugiej strony wiele razy vipy były nobami i dostawali wp***dol od zwykłych graczy i nic im nie pomogło.
Neverwinter nie jest grą mmo idealną, ale też nie jest produkcją tak słabą, by hejtować za bzdury, porządny tytuł f2p na rynku, a na chwilę obecną jest ich nie wiele.
A ci co hejtują, że p2w to lenie co nie chce im się poświęcić więcej czasu na farmę, bo trzeba wejść na fecabooka. Pewnie chcą, aby było łatwo i wszyscy by tak mieli, ale tan nie ma, więc trzeba zacisnąć poślady i robić co trzeba.
NVO jest tytułem godnym polecenia i warto spróbować zagrać, a cóż może się spodoba i gra zyska kolejnego gracza. Pamiętać trzeba, że to jest produckja f2p, a nie b2p czy p2p.
1) Fajnie.
2) Co to ma do rzeczy?
3) Czyli jest produkcją przeciętną, tak jak pół tony innych?
4) A mi się tam kolor rękojeści dwuręcznego miecza +5 do epickości nie podoba, mogę trochę pohejtować bo nie mam czasu na farmę innego (na 14:00 do roboty)? Nie? Szkoda.
5) Polecam bo... czemu nie.
I przede wszystkim nie wzorować się na hejtach, bo w większości przypadków, to wypociny jakiegoś idioty, co nie grał albo pograł chwilę i gra mu się spodobała lub usłyszał od kolejnego durnia, że p2w itd., więc zamiast sprawdzić informację rozpowiada dalej na ślepo niczym kretyn, przeczytają to kolejni durnie i napiszę głupie komentarze, że gra jest ble.
Przeczyta to normalny gracz i wiele straci, bo jakiś bałwan podał złe informacje.
Na koniec pozdrowienie dla hejterów, pier**lcie się.
Żebyś się nie zdziwił jak ktoś Ci zablokuje płytę główną przez Gadu-Gadu. Hejterze hejterów, ty.
zacząłem nie dawno grać, jednakże zostałem pozytywnie zaskoczony.
zacząłem nie dawno grać
I przede wszystkim nie wzorować się na hejtach, bo w większości przypadków, to wypociny jakiegoś idioty, co nie grał albo pograł chwilę i gra mu się spodobała lub usłyszał od kolejnego durnia, że p2w itd.
I przede wszystkim nie wzorować się na hejtach, bo w większości przypadków, to wypociny jakiegoś idioty, co nie grał albo pograł chwilę i gra mu się spodobała lub usłyszał od kolejnego durnia.
Także ten. Zaorane. Twoja opinia > opinia innych.
Mój krasnal na 60 levelu Cię nie pozdrawia. A gierka i tak przeciętna, wręcz słaba. Tyle w temacie.