Skąd tyle hejtu? skoro gra dobra

Słyszałem ze gracze to tłuste nerdy. Tyle samo w tym prawdy co w poście wyżej. Dżumandzi napisał jak najbardziej poprawnie, może nienaturalnie (tak jak większość jest przyzwyczajona) ale wciąż poprawnie.

Smierdzialo juz ze strony glownej gownem :) Nie mylilem sie. Temat wyglada jak filmik "Super partia kur*o" :D

Grałem w to ponad 1,5 roku ,gra fajna i nie moglem się przestawić na inne "nowości" bo były syfem w porównaniu z nią.PVP było super, ale po którymś dodatku wszystko sie pozmieniało, p2w i niezbalansowanie postaci, przechylało szale zwycięstwa :( . Nie wspominam o masie błędów i ogromnej ilości ludzi korzystających ze "wspomagaczy". Farmić, farmiłem, a jak, na mapkach dostosowanych do tego ( pożniej zmienili tak, ze już nie można było tak farmić, bo kasa im uciekała ;p( czyt P2W) ) .Także kolego nie pisz żę ta gra nie jest P2W, gdyż w 100% jest, a Ty mylisz się.

PS Przestali tłumaczyć na nasz jezyk gre, bo za mało wydawaliśmy realna gotówke na ta gre - ot taka to gra F2P

Zerknij w mój wątek powitalny - tam wyjaśniłam Ci, jak bardzo się mylisz.

Kończę, żeby nie robić offtopu. Swoje zdanie wyraziłam.

A ja ci powiem, że i tak jesteś w błędzie, bo nie pokazałaś niczego co by sie nie zgadzało z moimi faktami - ot, tyle że nazwa nawiązuje do NWN. A argument że LOTRO i "Wladca pierścieni"... pokazuje tylko koleny błąd. Bo wladca pierscieni to uniwersum, tak jak forgotten realms dla NWO. Ale okej, dam wam przykład który zrozumiecie : to tak jakbyście mowili ze SWTOR żeruje na "jedi knight : jedi academy" - niby i to i to gwiezdne wojny, ale w sumie niewiele więcej jest wspólnego. I tak, porównywanie NWN i NWO jest takie samo jak tych dwóch tytułów, więc kto zacznie w tym przypadku pierwszy zarzucać że "gra nie umywa się do pierwowzoru"?

@up - no tak, to taka gra f2p, że przecież nie ma bułgarskiego, albańskiego i hinduskiego - och, wait, w żadnej grze nie ma takich języków, wiec wszystkie są p2w dla ciebie?... Czyli w skrócie - kolejny "świetny" argument.

Ludzie - czy jest tu choć jedna osoba która grała w dany tytuł i ma odrobinę rozumu? Bo narazie 1 sensowny argument przeciw jaki tu padł to pvp które rzeczywiście jest słabe. Choć przynajmniej istnieje :P. Natomiast reszta - jakieś niestworzone "pierwowzory" (czekam aż ktoś zarzuci icewind dale - w końcu obecnie mamy doline lodowego wichru...), jakieś p2w bo wycofali język polski, czy narzekanie na balans klas... Jakby w takim np wowie nikt nigdy nie narzekal na balans :P

Twórz gildie/klany, zapraszaj znajomych, umawiaj się na rozgrywki i korzystaj z dodatkowych funkcji. Dołącz do nas na www.needparty.eu

Grając w Neverwinter byłem świadom, że bez wydawania kasy, więcej czasu potrwa farma, niezbalansowane pvp i powtarzalny end-game, ale nie przeszkadza mi to.

Przeczytałem, że gra umiera i jest p2w, dawno tak się nie uśmiałem, jak czytając te bzdury, do tego z roku 2013/2014, czyli stare a gra pewnie od tego czasu się zmieniła, czy na dobre nie wiem, zacząłem nie dawno grać, jednakże zostałem pozytywnie zaskoczony. Do tego doszły pozytywne komentarze, nowsze niż te z 2013 roku, że gra nie jest p2w tylko trzeba więcej czasu poświęcić, czyli nic nowego, prawie zawsze tak jest. Dlatego, postanowiłem wybrać ten tytuł i nie zawiodłem się, jedno z lepszych gier f2p na rynku.

Jak już wspomniałem, nie przeszkadza mi powtarzalny end-game, tak jak inne tytuły tego nie mają, w Lineage 2 potrafiłem spędzić, wiele godzin na jfarmie, na jednym spocie, co było naprawdę nudne, bić ciągle te same moby przez kilka godzin dziennie, ale grałem.

Niezbalansowane pvp i p2w, grając w Crossfire przyzwyczaiłem się, że vipy czyli osoby płacące potrafią przechylić szansę zwycięstwa, wystarczyło że na drużynę będzie dwóch takich łepków i druga drużyna była bez szans, z drugiej strony wiele razy vipy były nobami i dostawali wp***dol od zwykłych graczy i nic im nie pomogło.

Neverwinter nie jest grą mmo idealną, ale też nie jest produkcją tak słabą, by hejtować za bzdury, porządny tytuł f2p na rynku, a na chwilę obecną jest ich nie wiele.

A ci co hejtują, że p2w to lenie co nie chce im się poświęcić więcej czasu na farmę, bo trzeba wejść na fecabooka. Pewnie chcą, aby było łatwo i wszyscy by tak mieli, ale tan nie ma, więc trzeba zacisnąć poślady i robić co trzeba.

NVO jest tytułem godnym polecenia i warto spróbować zagrać, a cóż może się spodoba i gra zyska kolejnego gracza. Pamiętać trzeba, że to jest produckja f2p, a nie b2p czy p2p.

I przede wszystkim nie wzorować się na hejtach, bo w większości przypadków, to wypociny jakiegoś idioty, co nie grał albo pograł chwilę i gra mu się spodobała lub usłyszał od kolejnego durnia, że p2w itd., więc zamiast sprawdzić informację rozpowiada dalej na ślepo niczym kretyn, przeczytają to kolejni durnie i napiszę głupie komentarze, że gra jest ble.

Przeczyta to normalny gracz i wiele straci, bo jakiś bałwan podał złe informacje.

Na koniec pozdrowienie dla hejterów, pier**lcie się.