Słyszałem ze gracze to tłuste nerdy. Tyle samo w tym prawdy co w poście wyżej. Dżumandzi napisał jak najbardziej poprawnie, może nienaturalnie (tak jak większość jest przyzwyczajona) ale wciąż poprawnie.
Skąd tyle hejtu? skoro gra dobra
Smierdzialo juz ze strony glownej gownem Nie mylilem sie. Temat wyglada jak filmik "Super partia kur*o"
Grałem w to ponad 1,5 roku ,gra fajna i nie moglem się przestawić na inne "nowości" bo były syfem w porównaniu z nią.PVP było super, ale po którymś dodatku wszystko sie pozmieniało, p2w i niezbalansowanie postaci, przechylało szale zwycięstwa . Nie wspominam o masie błędów i ogromnej ilości ludzi korzystających ze "wspomagaczy". Farmić, farmiłem, a jak, na mapkach dostosowanych do tego ( pożniej zmienili tak, ze już nie można było tak farmić, bo kasa im uciekała ;p( czyt P2W) ) .Także kolego nie pisz żę ta gra nie jest P2W, gdyż w 100% jest, a Ty mylisz się.
PS Przestali tłumaczyć na nasz jezyk gre, bo za mało wydawaliśmy realna gotówke na ta gre - ot taka to gra F2P
Zerknij w mój wątek powitalny - tam wyjaśniłam Ci, jak bardzo się mylisz. Kończę, żeby nie robić offtopu. Swoje zdanie wyraziłam.
A ja ci powiem, że i tak jesteś w błędzie, bo nie pokazałaś niczego co by sie nie zgadzało z moimi faktami - ot, tyle że nazwa nawiązuje do NWN. A argument że LOTRO i "Wladca pierścieni"... pokazuje tylko koleny błąd. Bo wladca pierscieni to uniwersum, tak jak forgotten realms dla NWO. Ale okej, dam wam przykład który zrozumiecie : to tak jakbyście mowili ze SWTOR żeruje na "jedi knight : jedi academy" - niby i to i to gwiezdne wojny, ale w sumie niewiele więcej jest wspólnego. I tak, porównywanie NWN i NWO jest takie samo jak tych dwóch tytułów, więc kto zacznie w tym przypadku pierwszy zarzucać że "gra nie umywa się do pierwowzoru"?
@up - no tak, to taka gra f2p, że przecież nie ma bułgarskiego, albańskiego i hinduskiego - och, wait, w żadnej grze nie ma takich języków, wiec wszystkie są p2w dla ciebie?... Czyli w skrócie - kolejny "świetny" argument.
Ludzie - czy jest tu choć jedna osoba która grała w dany tytuł i ma odrobinę rozumu? Bo narazie 1 sensowny argument przeciw jaki tu padł to pvp które rzeczywiście jest słabe. Choć przynajmniej istnieje . Natomiast reszta - jakieś niestworzone "pierwowzory" (czekam aż ktoś zarzuci icewind dale - w końcu obecnie mamy doline lodowego wichru...), jakieś p2w bo wycofali język polski, czy narzekanie na balans klas... Jakby w takim np wowie nikt nigdy nie narzekal na balans
Twórz gildie/klany, zapraszaj znajomych, umawiaj się na rozgrywki i korzystaj z dodatkowych funkcji. Dołącz do nas na www.needparty.eu
Grając w Neverwinter byłem świadom, że bez wydawania kasy, więcej czasu potrwa farma, niezbalansowane pvp i powtarzalny end-game, ale nie przeszkadza mi to.
Przeczytałem, że gra umiera i jest p2w, dawno tak się nie uśmiałem, jak czytając te bzdury, do tego z roku 2013/2014, czyli stare a gra pewnie od tego czasu się zmieniła, czy na dobre nie wiem, zacząłem nie dawno grać, jednakże zostałem pozytywnie zaskoczony. Do tego doszły pozytywne komentarze, nowsze niż te z 2013 roku, że gra nie jest p2w tylko trzeba więcej czasu poświęcić, czyli nic nowego, prawie zawsze tak jest. Dlatego, postanowiłem wybrać ten tytuł i nie zawiodłem się, jedno z lepszych gier f2p na rynku.
Jak już wspomniałem, nie przeszkadza mi powtarzalny end-game, tak jak inne tytuły tego nie mają, w Lineage 2 potrafiłem spędzić, wiele godzin na jfarmie, na jednym spocie, co było naprawdę nudne, bić ciągle te same moby przez kilka godzin dziennie, ale grałem.
Niezbalansowane pvp i p2w, grając w Crossfire przyzwyczaiłem się, że vipy czyli osoby płacące potrafią przechylić szansę zwycięstwa, wystarczyło że na drużynę będzie dwóch takich łepków i druga drużyna była bez szans, z drugiej strony wiele razy vipy były nobami i dostawali wp***dol od zwykłych graczy i nic im nie pomogło.
Neverwinter nie jest grą mmo idealną, ale też nie jest produkcją tak słabą, by hejtować za bzdury, porządny tytuł f2p na rynku, a na chwilę obecną jest ich nie wiele.
A ci co hejtują, że p2w to lenie co nie chce im się poświęcić więcej czasu na farmę, bo trzeba wejść na fecabooka. Pewnie chcą, aby było łatwo i wszyscy by tak mieli, ale tan nie ma, więc trzeba zacisnąć poślady i robić co trzeba.
NVO jest tytułem godnym polecenia i warto spróbować zagrać, a cóż może się spodoba i gra zyska kolejnego gracza. Pamiętać trzeba, że to jest produckja f2p, a nie b2p czy p2p.
I przede wszystkim nie wzorować się na hejtach, bo w większości przypadków, to wypociny jakiegoś idioty, co nie grał albo pograł chwilę i gra mu się spodobała lub usłyszał od kolejnego durnia, że p2w itd., więc zamiast sprawdzić informację rozpowiada dalej na ślepo niczym kretyn, przeczytają to kolejni durnie i napiszę głupie komentarze, że gra jest ble.
Przeczyta to normalny gracz i wiele straci, bo jakiś bałwan podał złe informacje.
Na koniec pozdrowienie dla hejterów, pier**lcie się.