Skarga na Dzz

Prosze o odebranie mu redaktora bo mi ubliza i oczernia mnie przed calym forum.

Tu jego jeden cytat: To tylko jakis troll, ktoremu wydaje sie, ze robienie z siebie idioty jest zabawne dla calej forumowej spolecznosci. Temat zamykam.

Stanowczo powinien dostac bana na miesiac zeby przemyslal swoje czyny dziekuje i pozdraiwam.

Popieram Dzz jeśli robisz z siebie idiotę to się nie dziw -.-

Okej, redaktora mu zabieramy (:D), ale moderatorem dalej zostanie. Mówię Wam, że to kolejne wcielenie Sirana.

Tego uzytkownika tez prosze o ukaranie bo tak nie wolno robic. Bana mu!!!!!!

Wiesz... Patrząc na twe posty stwierdzam iż Dzz miał 100% racji.

Proszę, o to i banan dla Dzz:

Zalosni jestescie prosze o wypowiedzenie sie jakiegos administratora w tym temacie bo robia tu mega spam nie ma to jak nabic sobie posta co nie?prosze o ukaranie wszystkich uzytkownikuw ktorzy nie wnosza nic nowego do tematu dzekuje

Tego uzytkownika tez prosze o ukaranie bo tak nie wolno robic. Bana mu!!!!!!

Ale za co? Czego nie wolno robić?

Generalnie jestem za stanowczym traktowaniem niedojrzałych użytkowników i prowokatorów.

Zauważyłam tylko, że czasami moderatorzy przesadzają z reprymendą (chociaż w tym przypadku jest w pełni uzasadniona).

Kochane dziecko , Dzz jest zapewne pełnoletni , a jeżeli robisz z siebie debila i idiotę jak w tym temacie to miał stanowczą racje...

I mówisz o spamie chodź sam go robisz... Tu nie ma banów :)

Są warny i kary na dni...

Bany są w grze młody... Skończ pajacować bo mi cię żal...

Ale za co? Czego nie wolno robić?Generalnie jestem za stanowczym traktowaniem niedojrzałych użytkowników i prowokatorów. Zauważyłam tylko, że czasami moderatorzy przesadzają z reprymendą (chociaż w tym przypadku jest w pełni uzasadniona).

Zgadzam sie w stu procentach to sa prowokatorzy ktorym sie nudzi bo mama im gry wykasowala. To forum trzeba zmienic bo jest tu burdel przez takich uzytkowynikow ktorzy sobie robia jaja zal mi ich. Ja bym chcial miec tu admina bym tu odrazu porzadek zrobil z tymi dziecmi neostrayd.

Karmicie tylko Trolla najlepiej go olać i po 2 poście zamykać temat bulwersuje się jak 11 letnie dziecko

ch*j wam w dupe odchodze

Karmicie tylko Trolla najlepiej go olać i po 2 poście zamykać temat bulwersuje się jak 11 letnie dziecko

Racja.

Nie damy by nas gnębił wróg.

Tak nam dopomóż Bóg!

ch*j wam w dupe odchodze

słuszna decyzja

Racja.Nie damy by nas gnębił wróg. Tak nam dopomóż Bóg!słuszna decyzja

I tak znając życie przyjdzie na to forum na tym koncie lub nowym

Temat został zamknięty. Powód: Temat zamykam, bo dyskusja jest zbyteczna. Jak pojawi sie admin, to przeczyta caly topic i wlasciwie sie do niego odniesie. Cierpliwosci.

Kultura i regulamin to jedyne czego trzeba tu przestrzegać. Jeżeli masz z którymś problem, to nie miejsce dla Ciebie.

Kolega na tym koncie się nie pojawi. Dałem mu bana za jego ciągły offtop wyzwiska pod adresem innych użytkowników, a szczególnie za ten topic.

Prosze o odebranie mu redaktora bo mi ubliza i oczernia mnie przed calym forum.

Tu jego jeden cytat: To tylko jakis troll, ktoremu wydaje sie, ze robienie z siebie idioty jest zabawne dla calej forumowej spolecznosci. Temat zamykam.

Stanowczo powinien dostac bana na miesiac zeby przemyslal swoje czyny dziekuje i pozdraiwam.