Moderator wyzywa mnie od frajerów i nie posoci konsekwencji
Dnia 24 stycznia tego roku, Junior moderator Ksarou nazwał mnie FRAJEREM i nie poniósł z tego żadnych konsekencji, jak wynikło z rozmowy z administratorem @Aethem, to ja niby go sprowokowałem do nazwania mnie frajerem.
Sytuacja wyglądała tak, że rozmawiałem z użytkownikiem PlainLazy o itemie w Path of Exile, zapytałem się go czy jak go będzie już miał to mi go da ponosić, a wtedy z nienacka wyłonił się on- junior moderator @Ksarou i nazwał mnie FRAJEREM.
Czy tak się zachowują normalni moderatorzy?
Zwróciłem się po tym do moderatora wyższej rangi niż junior- @Narcyz, aby zainterweniował w tej sprawie, na odpowiedz musiałem czekać uwaga- PONAD 24H, mimo to że moderator odczytał wiadomość po kilku minutach nadania. Jednocześnie chciałbym przywołać tego moderatora do porządku, bo uważam że nie spełnia on swoich obowiązków jak należy, mimo żeby był ciągle online- odpowiedzi nie dostałem przez bardzo długo.
Przeprosin od jr. moderator @Ksarou nie dostał po dziś dzień, w momencie gdy piszę tę skargę drżą mi ręce bo wiem, że moderacja zawsze będzie stała za swoimi, a ja za uciążliwe skargi i dociekanie mogę jeszcze oberwać.
Słowo FRAJER oczywiście jak najbardziej uważane za obrazliwe, a skierowane w moim kierunku godzi w moją dumę