Czytam, czytam i coraz bardziej mnie głowa boli... Na samym początku tego tematu została wklejona rozmowa moda NS z panem Samurajem. Czytałam te ss chyba z 10 razy ale nadal nie doszukałam się ze strony samuraja jakiegoś konkretnego uzasadnienia czemu się nie zgadza z decyzją NS. Było to na zasadzie "tak ma być i już", osobiście wychodzę z założenia jeżeli coś komuś nie odpowiada to do jasnej cholerki PODAJ KONKRETNY ARGUMENT ale nie w stylu: "bo mi się to nie podoba" ale "nie zgadzam się z decyzją ponieważ, ... i ciąg dalszy". Zresztą sam sposób wypowiedzi samuraja, który w zasadzie nie był wulgarny ale po prostu niegrzeczny, też raczej był nie na miejscu. Taka mała rada jeżeli chcesz coś wyjaśnić czy uzyskać pomoc bądź grzeczny, kulturalny nawet jeżeli chcesz zjeść ze złości klawiaturę, wtedy prędzej uzyskasz to co chcesz.
Sprawa z pisaniem na forum ogólnym, nie podoba mi się taka zagrywka. Jest to bezczelne, chamowate i nie na miejscu! Po to jest możliwość składania skarg aby najnormalniej w świecie nie zachowywać się jak skończony idiota. Pisanie w ten sposób na forum daje mi do zrozumienia, że ktoś szuka poparcia od innych ponieważ sam nie jest pewien swojej racji i przy okazji lubi karmić się tym jak ktoś kogoś gnoi.
Czytając wypowiedzi niektórych tutaj użytkowników, że dostali jakieś ostrzeżenia czy inne formy kary nie zauważyłam poważnych, konkretnych argumentów. Więc taka prośba najpierw zastanówcie się nad swoim zachowaniem i tym co robicie a później jeżeli faktycznie coś nie gra odzywajcie się. I wcale nie jest powiedziane, że władza na tym forum ma was w nosie. Czemu przy większości oskarżeń się nie odzywają bo wiedzą, że jak to uczynią zaraz zrobi się kolejna niepotrzebna afera, bo po prostu ludzie lubią karmić się tutaj negatywnym zachowaniem. A jest wiele tutaj użytkowników, co ani razu nie dostali po tyłku dlaczego? bo czytają nawet i 5 razy co chcą napisać.
Wymagacie szacunku? to szanujcie innych!
Uważam,że akurat ten temat powinien być zamknięty bo jedynie tutaj wszyscy skaczą sobie do oczu. Samuraj jak jesteś pewien swojej racji napisz w końcu jeżeli masz odwagę do tzw. wyższej instancji tylko już z konkretami. A inne osoby proszę o to żeby przestali się nad innymi pastwić bo to żadnej korzyści nikomu nie daje a jest po prostu przykre.