Skarga Na Salek

Skarga na Salek

Na samym początku proszę o przeczytanie całej skargi dotyczącej osoby Salek. Osoba ta łamie regulamin na każdym kroku:

- banuje na ventrilo za nic

- banuje znajomych z reala Sirana za nic

- kickuje z ventrilo w celu zabawy

- wyzywa, śmieje się na ventrilo z wszystkiego

- Siran to pedał

Proszę nie usuwać tematu, można go przenieść w odpowiedni dział, i proszę o wypowiedź innych. Jeżeli temat zostanie usunięty to zaspamuje forum tym tematem mimo banu. Chyba skargi można pisać...

No ale jakiego mmo szukasz? Poleciłbym ci TIbie np :lol:

Myślę że spodoba ci się wurm, przede wszystkim z tego powodu, iż nie zawsze działa.

polecam tibie emocje gwarantowane ;)

Może spróbuj Allods Online. Nie grałem, ale ponoć fajne - może Ci się spodoba.

Ja z głębi serca łącze się z tobą w bólu, którego byłeś ofiarą z powodu tego przykrego incydentu a co do opisu mmo to sądzę, że odnajdziesz się w metinie lub jak już padła propozycja tibii.

Siran - That's my King!

wszystko ladnie pieknie, tylko ku*wa gdzie jest krzyz ?!!!!!!!

Fajnie, co to za mod? Powinien być przykładem do naśladowania a nie użytkownikiem który nadużywa praw.

Banuje za nic. Banuje moim kolegów bo są moimi kolegami. Banuje mnie na forum bo pisze skargi.

Co to ma być? Proszę admina forum o zrobienie z nim porządku.

Ja bym ci polecił Haven and Hearth.

P.S. Czy pisanie w tym dziale nie powinno być 15postów+?

Polecam Life Online. Sam gram humanem, nie jest źle. Próbowałem elfa, ale się ludzie patrzyli jak idioci jak chodziłem z tymi uszami spiczastymi. Co do craftu - najlepiej iść w czytanie i pisanie, choć zawsze możesz zwiększyć masę i rypać na pvp. O, LO oferuje chyba największą paletę klas postaci na rynku. Do tego zrypany z RoMa system dwuetatowości i gra miód malina. Cieć level 46 do usług.

1283799852.jpg

A tutaj screen jak zrobili 2 pokoje i grali mną w ping ponga.

Nie znam sytuacji, więc wrzucam zdjęcie rodziny wookie.

f1ddbd38-e10d-4baa-ac55-8637dad38df0.jpg

@up omgwtflol

red_ico.png
//ze specjalną dedykacją -Lazy
Fajnie, co to za mod? Powinien być przykładem do naśladowania a nie użytkownikiem który nadużywa praw.Banuje za nic. Banuje moim kolegów bo są moimi kolegami. Banuje mnie na forum bo pisze skargi.Co to ma być? Proszę admina forum o zrobienie z nim porządku.

Masz rację, tak dłużej być nie może. Salek stracił funkcję moderatora na forum, mam nadzieję że taka sytuacja się więcej nie powtórzy. Przepraszam za wszystkie problemy przez niego wywołane.

Dziękuję. Mr. Hania jest prawdziwym wzorem do naśladowania. Jako jedyny potrafi utrzymać porządek i kulturę na forum jak i na ventrilo.

Salek nie ma już moda a Hania zyskał nowego przyjaciela ;)

Skarga została odnotowana, a konsekwencje wyciągnięte. Na przyszłość - "Szukam MMO" to chyba nie najodpowiedniejszy dział dla skarg, am i rite?

Zamykam, bo... mogę?

Na pocieszenie daje fotę pikachu z gnatem

6df962d3-9f49-486b-8f66-3a7930b5d61a.jpg

red_ico.png
#locked ino

Skarga na Salek

Na samym początku proszę o przeczytanie całej skargi dotyczącej osoby Salek. Osoba ta łamie regulamin na każdym kroku:

- banuje na ventrilo za nic

- banuje znajomych z reala Sirana za nic

- kickuje z ventrilo w celu zabawy

- wyzywa, śmieje się na ventrilo z wszystkiego

- Siran to pedał

Proszę nie usuwać tematu, można go przenieść w odpowiedni dział, i proszę o wypowiedź innych. Jeżeli temat zostanie usunięty to zaspamuje forum tym tematem mimo banu. Chyba skargi można pisać...