Witam chciałbym złożyć skargę na Moderatora Dzz
Powód zamkniecie tematu powód: Nie
Screen:
Screen:
Ponieważ nie wpisałeś ani jednej cechy. Zależało Tobie głównie by gra była podobna do Combat Arms ,a ta gra niczym szczególnym nie wyróżnia się od pozostałych. Ludzie podawali by co im popadnie. Zobacz jak inni piszą poprawnie w tym temacie.
Twój temat był niezgodny z szablonem, dlatego właśnie Dzz go zamknął - nie wiem dlaczego nie podał powodu, ale to już mniejsza.
Jest miliard takich tematów wystarczy ruszyć głową i poszukać ale poco jak można zrobić kolejny idiotyczny temat...
Mogles dac linka, po co screen. Zamknalem, a nie podalem powodu, bo byl on dla mnie tak oczywisty, a wpisujac go, musialbym cie obrazic. Moze nie ciebie, ale twoj temat. A wiec, powody zamkniecia:
- Temat jest debilny,
- nie jest zgodny w regulaminem
- takich lub podobnych tematow bylo juz wiele
- jestes leniem, bo wystarczylo rozwinac liste na stronie glownej i poczytac opisy gier.
Tyle z mojej strony.
Mogles dac linka, po co screen. Zamknalem, a nie podalem powodu, bo byl on dla mnie tak oczywisty, a wpisujac go, musialbym cie obrazic. Moze nie ciebie, ale twoj temat. A wiec, powody zamkniecia:- Temat jest debilny,- nie jest zgodny w regulaminem- takich lub podobnych tematow bylo juz wiele- jestes leniem, bo wystarczylo rozwinac liste na stronie glownej i poczytac opisy gier.Tyle z mojej strony.
Dobra fajnie, ale każdemu można by napisać - jestes leniem, bo wystarczylo rozwinac liste na stronie glownej i poczytac opisy gier."... Tematach o mmorpg z fajną grafiką też było dużo, ale każdy jest otwarty.. "- takich lub podobnych tematow bylo juz wiele"
O gustach sie nie dyskutuje .. bo nawet chyba w tematach można gustować a z resztą nie wiem ale chce sie Ciebie uczepić więc bd Ci wymyślał argumenty z pupy .."- Temat jest debilny," Nie mów tak bo o gustach i guscikach sie nie dyskutuje..."- nie jest zgodny w regulaminem" z tym sie zgodze
Jakich, do cholery jasnej, gustach?
Koleś napisał temat w stylu: "chciałbym kupić mp3 podobną do iPoda Shuffle. Teraz ruchy i przeszukajcie setki modeli o podobnych parametrach i znajdźcie mi to, czego szukam, bo mi się nie chce".
Minimum jakie trzeba dać od siebie, to sprecyzowanie swoich oczekiwań względem tytułu w kilku/kilkunastu słowach, a odpowiedź prawie na pewno będzie. Jak się komuś nawet tego nie chce, to c'mon, z czym do ludzi?
Gustach, k***a... skąd wy się ludzie bierzecie? x.x
Niechaj ludzie, którym się cech pisać nie chce strzegą się!!! Dzz od razu wyłapuje oklepane tematy. Może być to też przestroga dla leniwych.
@PlainLazy napisz swoje ost. zdanie wyżej, bo trochę wkurza Twoje zamiłowanie do pustych przestrzeni w postach
Screen: