SKILL (SF2) 1 do Klanu

Siema

Szukamy jednego do klanu. Nie będę się rozpisywał po prostu przedstawie wymagania:

-Ts i mikrofon

- K/D powyżej 1.8 (chyba że masz niedużo mniejsze i udowodnisz że strzelasz więcej niż coś)

- Level też by fajnie było jakby było powyżej 35+ ( no chyba że dopiero zacząłeś bo on akurat najmniej ważny)

i tyle po prostu wchodzisz i jak udowodnisz że umiesz grać to dochodzisz i tyle. Mamy już rozegrane tą 4 parenaście meczy i jak narazie idzie nam bardzo dobrze.

Pisać pod tematem albo nick w grze : Detall

Zdaje sobie sprawę że z 90% nie ma tego k/d ale jeśli uważasz że na prawdę radzisz sobie, to napisz. ( może nie miałeś szczęścia jeśli chodzi o przeciwnika :(((((((((((((((((((((((((((((((()

Czesc mógłbyś mi wysłać ip ts-a na Priv lub napisać tutaj ? mam k/d 2.06 czy jakoś tak lvl niestety 11 ;/

A dobra ta giera? Bo muszę odpocząć od BF'a 3 i coda bo2 na troszke ;p Zawsze mogę coś popykać z wami

Jakby nie była dobra to bym w nią nie grał :P

Sorki za offtop*

Aż sobie pogram, od dawna poluję na jakiegoś fajnego fps'a :P

Mógłby mnie ktoś "za rączke" poprowadzić w tej grze? xd byłoby mi miło jakby ktoś dość obeznany pokazał mi co i jak :PP

Jak zaczniesz grę to dodaj mnie do znajomych, pomogę. (nick detall)

Gracz znaleziony.

Proszę o zamknięcie.

Siema

Szukamy jednego do klanu. Nie będę się rozpisywał po prostu przedstawie wymagania:

-Ts i mikrofon

- K/D powyżej 1.8 (chyba że masz niedużo mniejsze i udowodnisz że strzelasz więcej niż coś)

- Level też by fajnie było jakby było powyżej 35+ ( no chyba że dopiero zacząłeś bo on akurat najmniej ważny)

i tyle po prostu wchodzisz i jak udowodnisz że umiesz grać to dochodzisz i tyle. Mamy już rozegrane tą 4 parenaście meczy i jak narazie idzie nam bardzo dobrze.

Pisać pod tematem albo nick w grze : Detall

Zdaje sobie sprawę że z 90% nie ma tego k/d ale jeśli uważasz że na prawdę radzisz sobie, to napisz. ( może nie miałeś szczęścia jeśli chodzi o przeciwnika :(((((((((((((((((((((((((((((((()