Skill special force 2 zapraszam

Witam, szukam ludzi do grania w Skill special force 2. Za niedługo Ts3. mamy około 10 osób grających bo z 20 osób Odszedło ponieważ miałem zepsutego kompa i nie graliśmy. ;/ Dlatego tutaj szukam ludzi ;-; Ranking 171 Nazwa: GramyAbyWygrac xd

Wymagania wiekowe możecie podać? ja jestem z tych młodszych użytkowników ;d

Byle była mutacja XD

Mogłbyś podać jakies ip ts3 do skontaktowania sie jestem chetny do gry

Na razie niema ts.

RAPEBOT ingame, albo odezwij sie na priv.:)

Jak ktoś będzie chętny niech zaprosi do znajomych na Skillu Nowy nick: ZabijakaPand

Byle była mutacja XD

oj to się nie załapie :C

Załapiasz ;-; narazie bez mikra gramy ;3 sam mam 13 lat xd

Byle była mutacja XD

Wymagasz czegoś czego nie ma? - nie lubię takich osób, bo 13 lat to trochę za mało żeby "nie mówić piskliwym głosikiem"

Zastanawiałem się, czy by nie przyłączyć się, ale jak zobaczyłem dalsze wypowiedzi to podziękowałem.

tak, mam 13 lat aczkolwiek mój głos się już zmienił rok temu. Koledzy zazdroszczą mutacji :P

Jezeli uwazasz, że społeczeństwo nie chce grać z dzieciakami tylko ze względu na piskilwy głos to uświadomię Cię, że brak mózgu i zaburzona umiejętność samodzielności jest dużo większym problemem

Kusterek masz lajka. dalej zapraszam

Witam, szukam ludzi do grania w Skill special force 2. Za niedługo Ts3. mamy około 10 osób grających bo z 20 osób Odszedło ponieważ miałem zepsutego kompa i nie graliśmy. ;/ Dlatego tutaj szukam ludzi ;-; Ranking 171 Nazwa: GramyAbyWygrac xd