Skille dla kai'a pomoc

Siemka szukam jakiegoś fajnego buildu pod skille tutaj mam jeden,ale tutaj są same skille aktywne,chce abyście sprawdzili czy te skille które tutaj są są dobre i o podanie jakie pasywki maxować i jaki arrmor noiśc(chodzi mi o to czy light czy takiem tam inne):

Wytłuściłem najważniejsze moim zdaniem, kursywą mniej ważne i najmniej bez zmian.

Crossgun Mastery - w zależności jaką broń będziesz używać. Jak lv.60 to Rank 9 jak wyżej to Rank 6.

Reload - max jak najszybciej. Da ci więcej naboi = rzadsze przeładowania, dłuższy DPS.

Hollow Shot - Dobry DPS i spamowalny. Wada że ma krótki zasięg. Nie używam zbyt często, średnio ważny.

Bolt Revolver - max. Dostęp do wszystkich skilli.

Spin smash - dobry do nabijania SP zwłaszcza podczas transformacji, ale daje na średni.

Perforate - pomiń jeśli nie musisz.

Six Shooter - dobry damage i w sumie często używany przeze mnie.

Armed & Dangerous - daje na średni, gdyż nie zawsze się udaje użyć.

Insight - zwiększa damage ostatnich bełtów podczas A&D. Max rank ma 118%, więc w sumie nie dużo. Nie spieszyłbym się z nim.

Hand bomb - niezbyt używany.

Hunting Party - bardzo dobry buff. Nie spiesz się lub od razu na maxa. Ja dałem na max.

Bolt Storm - Dobry DPS i nabija SP podczas atakowania. Daje na ważny.

Massive Impact - max. Pomimo czasu ładowania zadaje extremalne obrażenia.

Skopiowałem i wkleiłem z tego tematu:http://forum.nexoneu.com/showthread....e-Kai-crossgun

twórca tego to Reveel

Ps. jeżeli dla reveel jest problem ze to skopiowałem to bardzo przepraszam.

Pasywne na pewno Combat Mastery, Ciritcal Hit, Smash mastery i Battle Respiration. Do tego Life Flare, Standing Endurance no i oczywiście Strength Mastery. To są te obowiązkowe.

Przydatne pozostaje Defense Mastery, Aglity i Willpower Mastery, Health Mastery, Stamina Mastery. Polecam też zrobić Campfire na A. Ale to już są te opcjonalne.

Ze skilli typowo Kai'a Crossgun to maksujesz po prostu wszystko poza Perforate i Insight. Piewrszy musi być Reload, potem Hollow Shot, Massive Impact i Hunting Party. Bolt Strom bardzo waży ale go maksujesz dopiero po wymaksowaniu tych podanych wyżej. Armed & Dangerous też jest waży - najlepiej max przed Bolt Stormem. Na koniec Hand Bomb, bardzo przydatne do BO.

Co do zbrojek no to pomijając te na początkowe levele to:

Exquisite Crimson Rage Set

Exquisite Blood Lord Set

Exquisite Laghodessa Slayer Set

Możesz potem założyć Exquisite Naturewalker Set ale nie ma takiej potrzeby.

Na 60 levelu masz do wyboru albo miszankę Exquisite Black Hammer i Swift albo Raidera. Zależy od umiejętności bo jeżeli umiesz grać to mało defa w Raiderze nie będzie Ci przeszkadzać. A jak jest trochę gorzej to lepiej BH i Swift.

Na 70 levelu kupujesz, o ile Cię stać, 3* Apo Boots i Gloves. Reszta Raider's też dobrze jakby było 3*. Jeżeli nadal Cię stać to dokładasz 3* Nighthawk Heavy Pants i Armor a hełm zostawiasz 3* Raider's a jeżeli Cię stać to kupujesz Apo Helm. Co dalej na razie chyba nie ma sensu pisać. A no i warto wspomnieć, że broń jest zawsze priorytetem nad resztą

Podsumowując, dajesz w Heavy Armor Profiency do Rank B, Light Armor Profiency(jeżeli zdecydujesz się nosić Rider's Set) do Rank 9 i Plate Armor Profiency do Rank 6 czy Max.

Kusze polecam tak(podaje od 35 lv):

Black Scar

Ivory

Stoneshot

Thunderbolt

Na 80 levelu do wyboru do koloru

Siemka szukam jakiegoś fajnego buildu pod skille tutaj mam jeden,ale tutaj są same skille aktywne,chce abyście sprawdzili czy te skille które tutaj są są dobre i o podanie jakie pasywki maxować i jaki arrmor noiśc(chodzi mi o to czy light czy takiem tam inne):

Wytłuściłem najważniejsze moim zdaniem, kursywą mniej ważne i najmniej bez zmian.

Crossgun Mastery - w zależności jaką broń będziesz używać. Jak lv.60 to Rank 9 jak wyżej to Rank 6.

Reload - max jak najszybciej. Da ci więcej naboi = rzadsze przeładowania, dłuższy DPS.

Hollow Shot - Dobry DPS i spamowalny. Wada że ma krótki zasięg. Nie używam zbyt często, średnio ważny.

Bolt Revolver - max. Dostęp do wszystkich skilli.

Spin smash - dobry do nabijania SP zwłaszcza podczas transformacji, ale daje na średni.

Perforate - pomiń jeśli nie musisz.

Six Shooter - dobry damage i w sumie często używany przeze mnie.

Armed & Dangerous - daje na średni, gdyż nie zawsze się udaje użyć.

Insight - zwiększa damage ostatnich bełtów podczas A&D. Max rank ma 118%, więc w sumie nie dużo. Nie spieszyłbym się z nim.

Hand bomb - niezbyt używany.

Hunting Party - bardzo dobry buff. Nie spiesz się lub od razu na maxa. Ja dałem na max.

Bolt Storm - Dobry DPS i nabija SP podczas atakowania. Daje na ważny.

Massive Impact - max. Pomimo czasu ładowania zadaje extremalne obrażenia.

Skopiowałem i wkleiłem z tego tematu:http://forum.nexoneu.com/showthread....e-Kai-crossgun

twórca tego to Reveel

Ps. jeżeli dla reveel jest problem ze to skopiowałem to bardzo przepraszam.