Siemka szukam jakiegoś fajnego buildu pod skille tutaj mam jeden,ale tutaj są same skille aktywne,chce abyście sprawdzili czy te skille które tutaj są są dobre i o podanie jakie pasywki maxować i jaki arrmor noiśc(chodzi mi o to czy light czy takiem tam inne):
Wytłuściłem najważniejsze moim zdaniem, kursywą mniej ważne i najmniej bez zmian.
Crossgun Mastery - w zależności jaką broń będziesz używać. Jak lv.60 to Rank 9 jak wyżej to Rank 6.
Reload - max jak najszybciej. Da ci więcej naboi = rzadsze przeładowania, dłuższy DPS.
Hollow Shot - Dobry DPS i spamowalny. Wada że ma krótki zasięg. Nie używam zbyt często, średnio ważny.
Bolt Revolver - max. Dostęp do wszystkich skilli.
Spin smash - dobry do nabijania SP zwłaszcza podczas transformacji, ale daje na średni.
Perforate - pomiń jeśli nie musisz.
Six Shooter - dobry damage i w sumie często używany przeze mnie.
Armed & Dangerous - daje na średni, gdyż nie zawsze się udaje użyć.
Insight - zwiększa damage ostatnich bełtów podczas A&D. Max rank ma 118%, więc w sumie nie dużo. Nie spieszyłbym się z nim.
Hand bomb - niezbyt używany.
Hunting Party - bardzo dobry buff. Nie spiesz się lub od razu na maxa. Ja dałem na max.
Bolt Storm - Dobry DPS i nabija SP podczas atakowania. Daje na ważny.
Massive Impact - max. Pomimo czasu ładowania zadaje extremalne obrażenia.
Skopiowałem i wkleiłem z tego tematu:http://forum.nexoneu.com/showthread....e-Kai-crossgun
twórca tego to Reveel
Ps. jeżeli dla reveel jest problem ze to skopiowałem to bardzo przepraszam.