Skille - La Tale

Cześć,

mam pytanie do ludzi, którzy grali kiedyś w La Tale. Jak to jest przy zmianie głównej klasy - na tą podrzędną. Zmieniłem, po 50 lvl, warriora na bladera iiii dupcia. Zero aktywnych umiejętności, tylko i wyłącznie pasywne + jakieś buffy. Gdzie pójść, co zrobić, by otrzymać aktywne?

O ile dobrze pamiętam, ta klasa tak wygląda. Combo robi się chyba z hard i normal ataku.

O ile dobrze pamiętam, ta klasa tak wygląda. Combo robi się chyba z hard i normal ataku.

No cóż, skazany teraz jestem :D

You have no skills, instead you use your Normal and Hard Attack buttons to dish out blindingly fast combos and finishers. Your attacks use up SP with each swing, so it might be a little taxing on the SP potions early on, but not as much as Warlords are, and once you get past level 90 you'll barely use SP potions.

Znalazłem. :c

Cześć,

mam pytanie do ludzi, którzy grali kiedyś w La Tale. Jak to jest przy zmianie głównej klasy - na tą podrzędną. Zmieniłem, po 50 lvl, warriora na bladera iiii dupcia. Zero aktywnych umiejętności, tylko i wyłącznie pasywne + jakieś buffy. Gdzie pójść, co zrobić, by otrzymać aktywne?