Mam problem z upgrade skillem. Moja postać: 10 lvl i 11 skille nowice. Problem polega na książce którą kupiłem u NPC, nie wiem jak ją teraz dodać do postaci. Mógłby ktoś pomóc???
Proszę o szybką odp.
Mam problem z upgrade skillem. Moja postać: 10 lvl i 11 skille nowice. Problem polega na książce którą kupiłem u NPC, nie wiem jak ją teraz dodać do postaci. Mógłby ktoś pomóc???
Proszę o szybką odp.
Mam problem z upgrade skillem. Moja postać: 10 lvl i 11 skille nowice. Problem polega na książce którą kupiłem u NPC, nie wiem jak ją teraz dodać do postaci. Mógłby ktoś pomóc???Proszę o szybką odp.
Jest tak, że jest ograniczeni. Skille na Appa dopiero od 20 i class 2
Jest tak, że jest ograniczeni. Skille na Appa dopiero od 20 i class 2
Ale tam pisze wymagania novice??
Ale tam pisze wymagania novice??
0-19 - novice
20-29 app
30-39 - reg
40-49 - exp
50 -59 - a.exp
60 - 69 - master
70 - 79 -a.master
80 - 89 - g.master
90 - 99 - comp
100 + -trans
a jaki skill kupiłeś??
Skill Book (Mana Mastery Lv.1)
Lv.1 (Upgrade Skill)
Skill Book (Mana Mastery Lv.1)Lv.1 (Upgrade Skill)
to masz pewno sloty pełne. wciśnij K i potem zakładka Upgrade Skills. Jeżeli masz tam już Vitality Master to możesz sprzedać książke. Pozdro
Nie mam zapełnionej. ;/
To radze kupić Vitala. Kliknuj prawym przyciskiem myszy.
To samo.
daj sceena
Wedle życzenia:
to masz buga
I co mam zrobić??
napisz do support.
A tam odrazu support...wyśmialiby cię ;P zrób reinstala, lub wgraj ostatniego patcha to pomaga 99% graczy.
a czy przypadkiem nie chodzi o to, ze nie nauczy się żadnego nowego skilla póki nie zrobi questa na combo skill? z tego co pamiętam z "czasów weterana" to tak było
archeologu uwazaj na siebie. narazie tylko slowne ostrzezenie, zamykam. - Sal
Proszę o szybką odp.