Witam. Mam dylemacik z wyborem skina do Kassadina. Możecie pomóc? Tylko nie piszcie, żebym sobie wybrał co mi się podoba, bo ja pytam was, który skin wam się podoba do tej postaci
Skin do Kassadina
Ogolnie nieciekawe ma te skiny, ale najbardziej to ten Harbinger.
Fajne by byly te z pomyslow graczy jak np Darth vader czy zurg
Deep One - art jest słaby, ale w grze wygląda chyba najlepiej z tych wszystkich.
Pre-void wygląda świetnie na arcie, ale w grze to... jaskiniowiec.
Harbringer średni, różni się kolorem, wygląda jak kupa żelaztwa.
Ogólnie skiny Kassadina są słabe, ale jeśli już to ja wybrałbym Deep One (chociaż szkoda kasy, wziąłbym na inną postać).
Pre-Void jest naj . Sam go mam ;D
KLASYCZNA FTW!
PreVoid op, ale faktycznie w grze głupawo wygląda, nie mniej w moim mniemaniu najlepszy skin do Kassy.
Imo najlepszy jest Pre Void, ale co kto lubi.
Pre Void i Harbinger
Pre Void zdecydowanie. Takie "prequelowe" dobrze im wychodzą. Tak samo jak ten od Varusa. Zapomniałem jak się nazywa.
To już drugi twój temat w którym pytasz się o skin i odpowiem ci tak. Jak chcesz szpanować tak by innym się podobało to proszę bardzo , słuchaj się opinii na górze albo ogarnij się i wybierz ten który najbardziej tobie się podoba. ProGmr podrzucił dobrą stronkę gdzie możesz obadać każdy skin bardzo szczegółowo od wyglądu po animacje.
Witam. Mam dylemacik z wyborem skina do Kassadina. Możecie pomóc? Tylko nie piszcie, żebym sobie wybrał co mi się podoba, bo ja pytam was, który skin wam się podoba do tej postaci