Skin

Witam. Mam pewie kłopot z wybraniem skina i pomyślałem, że napisze tutaj i poproszę was o pomoc :). A mianowicie. Mam problem z wybraniem skina do eza, kog mawa i tristany. Powiedzcie mi jaki byście kupili skin do każdej z tych trzech postaci.

Dziękuję bardzo :)

Kup taki który ci się podoba. Dla mnie to i tak nic nie znaczy więc kupuje te które uważam za najfajniejsze.

kup pulsefire ezreala i tyle w temacie a zresztą po co nasz pytasz to twoje rp i ty wybierz to co chcesz

Chodzi mi o to, żebyście wy napisali jakie się wam podobają. :)

Kupujesz to dla siebie, czy dla innych? Wybierz ten który tobie się podoba. Myślisz, że ktoś Ci napisze, żebyś zmienił bo nie podoba mu się?

Jezu. Poprostu napiszcie jakie WAM się podobają i już! Co to za problem? Wiem, że to moje rp. Chcę się tylko dowiedziećx jakie się WAM podobają.. Zrozumcie. ;/

Wszystkie skórki mi się podobają;)

Piszcie jakie wam się podobają do tych trzech postaci co podałem. Dzięki ;)

Do koga motylek, albo ten z fajerwerkami, do tristany firefighter albo guerilla, a co do eza pulsefire albo frosted

@Up

Czyli najdroższe ^^

Może by ktoś jeszcze napisał? Czekam na odpowiedzi.

^^ fajny jest cybernetyczny ezreal,fajerwerki kog mav i jak dla mnie pirat tristana

a i jeszcze cos kog mav ap ,ezreal ap albo ad ja wole pod ap , a tristana dla mnie wyłącznie ap epic combo

powiem ci tak do eza to : albo pulsefire (drogi) albo frosted ( tani :) ) explorer to shit

Kog: Motylek lub Jurajski

Tristana: Mi sie podoba ta nowa rocket girl

Chłopie ogarnij se te skiny na youtube lub na PBE i będziesz wiedział jakie kupić.

Btw. Gratuluje wydawania hajsu na grę F2P.

Frosted Ezreal <3. Pulsfire podoba mi się tylko przed "ewolucją".

@Avitus, ktos musi placic, aby reszta mogla grac za darmo, i nie ma wg mnie w tym nic dziwnego.

Chłopie ogarnij se te skiny na youtube lub na PBE i będziesz wiedział jakie kupić.Btw. Gratuluje wydawania hajsu na grę F2P.

Też sobie gratuluje. Nawet powiem ci , że dobrze czuje się mając jakiegoś skina lub coś w ten deseń.

Btw. Gratuluje wydawania hajsu na grę F2P.

Skoro kogos stac do dlaczego ma nie kupic skina co w tym dziwnego ze ludzie wydaja hajs na gre f2p nie rozumiem tu twojego sarkazmu , skoro gra mu sie podoba a skiny to fajne urozmaicenie to dlaczego by nie zainwestowac kilku zlotowek ja sam praktycznie regularnie wydaje na lola okolo 30 zl miesiecznie i nie widze w tym nic zlego , ani nie uwazam tego za wywalenie kasy w bloto skoro cos sprawia mi frajde to dlaczego mam nie sprawic sobie jeszcze wiekszej , a jezeli tobie szkoda tych paru zlotych to juz twoj problem nie powinienes tego komentowac jak to sie mowi cudzych pieniedzy sie nie liczy

Zawsze komuś będzie nie pasowało to że ktoś wyda kase na coś co ma "za darmo", jest ŁATWIEJ I PRZYJEMNIEJ kupić te kilkaset RP za stosunkowo nie duże pieniądze (nadal cierpie nad brakiem możliwości przelewu w zł ;/)

Jak dla mnie:

Cybernetyczny albo lodowy Ez i motylek kog ;)

Ja polecam : http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=393032

Wszystkie skiny w grze , każda w 3D zaprezentowana.

Wybierz po prostu postać którą ci się najlepiej gra i ją zmodernizuj :)