Skiny do kupienia

Siemka czy znacie jakąś stronkę gdzie można kupić skiny do LoLa? Bardzo chciałbym kupić PAX Jax, ostatnio był na allegro za 90zł ale nie kupiłem ;/ A na EBayu 300zł nie bede placił za cos co moglem miec za 100 zł ..., może wy macie taki kod na EUNE?

Ogolnie skiny kupujesz w zakladce sklep->skiny chyba ze to sa takie specjalne to nie wiem nie pomoge:)

"Bardzo chciałbym kupić PAX Jax, ostatnio był na allegro za 90zł ale nie kupiłem ;/ A na EBayu 300zł nie bede placił za cos co moglem miec za 100 zł ..., może wy macie taki kod na EUNE?" Zdaje mi się, że nie przeczytałeś nawet tego co napisałem.. , a to że skiny sie kupuje w sklepie to wiem ;/

Jeżeli masz czas i cierpliwość, to pracownicy Riot'u czasami streamują. Tam często gęsto są rozdawane kody na skiny typu: Riot Graves, PAX Sivir. Na Twitch.tv jest co najmniej 2 streamerów z Riot'u(Riot Janook i Riot Ms.Pudding czy jakoś tak). Na own3d z tego co wiem jest Phreak.

Phreak rzadko streamuje. Ja polecam oglądać graczy z różnych drużyn np. Froggen czy Ocelote gdzie często lecą kody na skiny.

Tylko jak jest tyle osób to nie tak łatwo kodzik złapać, tym bardziej, że jest opóźnienie. Ale oglądanie streamów to dobre wyjście, bo kupując od ludzi nie wiadomo na co się trafi.

Streamy to strata czasu. Czasami na allegro jak kupujesz kod to w e-mailu przysyłają ci kod "kod" ...

Siemka czy znacie jakąś stronkę gdzie można kupić skiny do LoLa? Bardzo chciałbym kupić PAX Jax, ostatnio był na allegro za 90zł ale nie kupiłem ;/ A na EBayu 300zł nie bede placił za cos co moglem miec za 100 zł ..., może wy macie taki kod na EUNE?