Witam, mam pytanie odnośnie skinów, a mianowicie, jak się je dropi? Ogarnąłem tyle, że koło banku można się przejrzeć w niektórych, ale to pewnie nie są wszystkie. No i w tych z BLT. Uzbierałem troche złota i chciałbym w końcu założyć na siebie coś innego niż te podstawowe które mi wyleciały podczas gry
Pozdrawiam
Skiny
Zależy jaki skin bo różne rzeczy różnie się zdobywa. Najprościej jest po prostu skorzystać z Wiki, wyszukujesz po nazwie co Cię interesuje i patrzysz jakie są możliwości tego zdobycia
https://wiki.guildwars2.com/index.php?title=Special%3ASearch&search=&fulltext=Search
No cóż, to za wiele mi nie wyjasnia napisałes “Wyszukujesz po nazwie co Cie interesuje” podczas gdy nawet nie wiem jak się te skiny nazywają, fajnie by było móc przejrzeć wszystkie, wybrać se, a nastepnie ogarnąć jak się to zdobywa (z tą ostatnią częścią pewnie sb poradze dzięki temu linkowi kóry podałeś jak dobrze rozumiem)
Właśnie tak można zrobić bo tam w szafie w banku da się podejrzeć wszystko co jest w grze więc przeglądasz, przymierzasz, bierzesz nazwę tego co Ci się spodobało i wpisujesz ją w wyszukiwarkę w wiki.