Skiny

Witam, mam pytanie odnośnie skinów, a mianowicie, jak się je dropi? Ogarnąłem tyle, że koło banku można się przejrzeć w niektórych, ale to pewnie nie są wszystkie. No i w tych z BLT. Uzbierałem troche złota i chciałbym w końcu założyć na siebie coś innego niż te podstawowe które mi wyleciały podczas gry :slight_smile:
Pozdrawiam

Zależy jaki skin bo różne rzeczy różnie się zdobywa. Najprościej jest po prostu skorzystać z Wiki, wyszukujesz po nazwie co Cię interesuje i patrzysz jakie są możliwości tego zdobycia :slight_smile:
https://wiki.guildwars2.com/index.php?title=Special%3ASearch&search=&fulltext=Search

No cóż, to za wiele mi nie wyjasnia :confused: napisałes “Wyszukujesz po nazwie co Cie interesuje” podczas gdy nawet nie wiem jak się te skiny nazywają, fajnie by było móc przejrzeć wszystkie, wybrać se, a nastepnie ogarnąć jak się to zdobywa (z tą ostatnią częścią pewnie sb poradze dzięki temu linkowi kóry podałeś jak dobrze rozumiem)

Właśnie tak można zrobić bo tam w szafie w banku da się podejrzeć wszystko co jest w grze więc przeglądasz, przymierzasz, bierzesz nazwę tego co Ci się spodobało i wpisujesz ją w wyszukiwarkę w wiki.