Cześć ostatnio naszła mnie ochota znów na czołgi kupiłem premke i wszystko cacy, pościągałem skiny czołgów ale nie wiem gdzie je wkleić,czy coś się pozmieniało po updacie i już nie można sobie zmieniać skinów?
Skiny
teraz masz specjalny katalog (res mod), do którego wrzuca wszystkie mody, jeżeli wrzuciszz do głównego to będzie Ci pobierac jeszcze raz grę
teraz masz specjalny katalog (res mod), do którego wrzuca wszystkie mody, jeżeli wrzuciszz do głównego to będzie Ci pobierac jeszcze raz grę
I w ten folder Res mod mogę wrzucać skiny czy już nie można?
właśnie tego katalog jest od wszystkich modów i tam wrzucasz
Wklejam tak E:\World_of_Tanks\res_mods\0.7.2 i jest tam plik readme wklejam kolo niego i nie ma zmiany skinów,jakieś pomysły?
A mógłbyś podać skiny jakie pobrałeś, bo również gram w WoTa i małe urozmaicenie by się przydało.
Wklejam tak E:\World_of_Tanks\res_mods\0.7.2 i jest tam plik readme wklejam kolo niego i nie ma zmiany skinów,jakieś pomysły?
Skoro jest tam jakiś readme, to spytam tylko... zastosowałeś się do najoczywistszej zasady RTFM?
A mógłbyś podać skiny jakie pobrałeś, bo również gram w WoTa i małe urozmaicenie by się przydało.
Tutaj masz stronę ze wszystkimi skinami http://wotskins.ucoz.ru/ ,w readme pisze ,,This folder is used for World of Tanks modifiers (mods)." Wiec wie ktoś gdzie to dokładnie wkleić?
Ja mam zrobione tak, ze mam kopie plików zachowana z przed pacza 7.1 i poprostu wrzucam je do katalogu res_mod, a pózniej mody , moge ci podrzucic na maila, badz może pomoże Ci ściągnięcie skompresowany textur czołgów, mapy , drzew, budunków etc(strona po rusku) textury i po problemie z plikami
Cześć ostatnio naszła mnie ochota znów na czołgi kupiłem premke i wszystko cacy, pościągałem skiny czołgów ale nie wiem gdzie je wkleić,czy coś się pozmieniało po updacie i już nie można sobie zmieniać skinów?