Skiny?

Hej Kupujecie skiny do ulubionej postaci dlatego że lubicie czy chcecie się (popisać)???

Kupuje dlatego, ze jak juz mainuje jakas postac to chce zeby ladnie wygladala. W koncu jak gram nia dlugo to nie moge patrzec na brzydki model postaci ;s Ale patrzac na np. lolu Zac classic jest duzo ladniejszy niz jego skin.

Ja nie kupuję...szkoda kasy:P :wacko:

A jeżeli już miałbym coś kupić to raczej ze względu na to, że dana postać jest moją ulubioną i chciałbym aby fajnie się prezentowała B)

ja tego nie kminie... "brzydki model" czyli co? grasz w gre gdzie postacie bez wydania kasy sa brzydkie? troche almerskie nie uważasz ?

proste skin=SWAG... ludzie kupuja je żeby szpanic bo w wiekszosci przypadkow (90%) skinow nic po za kolorem nie zmienia... rozumiem legendarki bo efekty fajne itp ale zwykle ? i tak nie zwraca sie na postac uwagi bo skupia sie na farmie labo graniu

Ja tam gram w Dotke też nie lubie jak postać wygląda tak jak na początku, więc dropie itemy, albo się wymieniam :S

Ja tam lubie kupić czasem skin.Powiedzmy mam postać,dobrze nią gram ale się nudzi więc czemu by nie kupić jakiejś skórki która by odswieżyła tą postać?Potem mogę znów przełączyć na domyślną i tak w kółko.

nie kupuje strata pieniędzy tylko, co z tego że postać będzie wyglądać inaczej ? nie doda ci to umiejętnosci przecież

@up Yy co? Jakie miasto, o czym ty mówisz? Nabijasz sobie posty?

Co do tematu to sam czasami kupię ale rzadko, tylko dla wybranych.

Jak się lubi grać daną postacią to problemu nie widzę. Zawsze to jakieś urozmaicenie wizualne,a inna sprawa, jeśli nie grasz postacią a kupujesz skiny do niej.Wtedy to tylko strata pieniędzy :).

Kupuję skiny dla siebie.. nie dla kogoś. ;)

nie kupuje skinow szkoda pieniedzy, ale mam ich z 25, wszystkie z konkursow czy turniejow. więc kupuje dlatego ze sa za free i raczej dla postaci ktorymi w dabym momencie lubię grać.

Ja osobiście mam delikatną manię kolekcjonera :) Dla każdego adc jakim gram dosyć często musi być skin (nie mam tylko dla koga i sivir) poza tym dosyć dużo skinów dla postaci na mida i topa i chyba tylko 2 dla junglerów ale to jest tylko dla postaci którymi gram dosyć często i mam ochotę odświeżyć ich wygląd bo standardowy albo mi się nie podoba albo już mi się znudził no i jeśli jest jakaś ładna wyprzedaż a nie mam dla danego championa skina to też się skuszę. W końcu trzeba jakoś wspierać twórców bo zrobili grę która mi się naprawdę podoba i nie wymagają ode mnie wydania na nią chociaż grosza to skoro zarabiam i coś mi się podoba to czemu miałbym nie wydać na to paru groszy. Aczkolwiek Riot mógłby popracować trochę nad starszymi modelami postaci żeby nie wyglądały tak kanciasto (aczkolwiek rework Garena średnio im wyszedł jedyna fajna skórka to moim zdaniem będzie desert trooper garen) poza tym naprawdę cieszyłbym się gdyby LoL stał się grą B2P wtedy by się prawdopodobnie skończył flame i leaverzy bo nikt kto by wydał ileś tam kasy nie chciałby zostać zbanowany.

Hej Kupujecie skiny do ulubionej postaci dlatego że lubicie czy chcecie się (popisać)???