Witam zacząłem składać PC który mam zamiar zakupić w przyszłe wakacje. Ceny jeszcze spadną zapewne i może miałbym coś zmienić ? To chętnie poczytam wasze opinie.
Składanie PC
Do wakacji jeszcze sporo czasu, nie warto teraz bawić się w składanie komputera bo wiele rzeczy się zmieni jak np: nowa generacja procesorów od intela, nowe karty graficzne itp, itd.
Pomijając fakt, że wybierasz teraz części do zestawu który chcesz kupić za 10 miesięcy, to nie widzę dysku, ani chłodzenia CPU na liście.
Załóż ten temat w czerwcu/lipcu 2015, bo teraz to nie ma żadnego sensu....
I nazbieraj jeszcze siana, bo płyta czy karta graficzna d*py nie urywają. Zamiast tego Chiefteca wolałbym wziąć http://www.morele.net/zasilacz-thermaltake-smart-se-modular-530w-sps-530mpcbeu-549804/
@up
Zgadzam się w całości, nie warto teraz nawet polecać czegokolwiek bo praktycznie w każdym miesiącu wychodzą nowe rzeczy.
Do autora tematu, monitor 23' za 360 zł nie może być dobry, no chyba że jakiś używany. Ja sam teraz przymieżam się do LG 21,5 cala za ok 500 zł.
za wcześnie tak wybiegać w przyszłość, zasilacz bym wymienił
Pomijając fakt, że wybierasz teraz części do zestawu który chcesz kupić za 10 miesięcy, to nie widzę dysku, ani chłodzenia CPU na liście.
Być może ma dysk z innego kompa a co do chłodzenia CPU, to procesory z dopiskiem "BOX" mają juz chłodzenie.
A co do tematu to tak jak już każdy napisał nie ma sensu teraz kombinować masz jeszcze czas.
Płyta b85 od msi dużo bardziej opłacalna
Witam zacząłem składać PC który mam zamiar zakupić w przyszłe wakacje. Ceny jeszcze spadną zapewne i może miałbym coś zmienić ? To chętnie poczytam wasze opinie.