Sklep komoorki.pl

Cześć chciałbym zapytać was czy zakup w sklepie komoorki.pl jest bezpieczny i czy kupując u nich telefon nie będę miał żadnych problemów z gwarancją, mam zamiar kupić lg felx 2 które jest w tym sklepie tanio za 1700 zł. O to link

http://komoorki.pl/pl/p/LG-G-H955-Flex-2%2C-16-GB%2C5.5-Android-Kolor-czarny%2C-Faktura-VAT-23/4362

Na ceneo pisze że sklep jest zaufany i jest prawie 3000 opinia ma 4,5 gwiazdki.

Ciekawe czy reklamy są zabronione w postach, chyba pewnie tak.

Czyli mam usunąć post ? Chciałem zapytać o tą firmę ale jeżeli naruszyłem regulamin to go usunę. Ale powiedz mi inni mogą wstawiać sprzęty komputerowe z morele a ja nie mogę zapytać o telefon z komoorki.pl ? Jeżeli to przez nazwę postu to prosiłbym o usunięcie go przez administracje.

Zastanawia mnie jedno, czy jesteś taki tępy, że nie potrafisz przeanalizować regulaminu sklepu, czy taki leniwy, że Ci się nie chcę. Dosłownie kilkanaście godzin temu, pytałeś się, czy sklep internetowy valuebasket jest 'godny zaufania'. Nie wiem czy to sposób na nabijanie postów, czy co, ale to jest chore, że znajdując jakiś sklep w internecie, zamiast przeczytać regulamin, otwierasz kolejny temat, w dodatku, na forum dotyczącym gier...

Pomijam fakt, że w poprzednim temacie napisałeś "Wielkie dzięki czytając twoje cytaty dowiedziałem się że nie warto, najwyżej dodam 300zł i kupie lg felxa 2 z zaufanego sklepu. Jeżeli sklep ma wiele kruczków mógł bym się w coś wplątać i stracić pieniądze."

2 twój temat o kupno tego telefonu chociaż pisałeś że nie warto w poprzednim temacie i dołożysz , wrzucasz ciągle jakieś nieznane firmy , adresy internetowe - wątpie że ktoś z tego forum korzystał z takiej strony - gwarantuje ci że wiekszość osób wolała by dać te 2000-2200 i kupić w jakiś media expert czy czymś podobnym.

Sprytne zagranie, otwierasz 2 temat o podobnej tematyce. Niby nie ma w tym reklamy, a jednak coś mi tu brzydko pachnie. Podajesz od razu linka, twierdząc że nie znasz tego sklepu. Poczekamy na ocenę moderatora.

Cześć chciałbym zapytać was czy zakup w sklepie komoorki.pl jest bezpieczny i czy kupując u nich telefon nie będę miał żadnych problemów z gwarancją, mam zamiar kupić lg felx 2 które jest w tym sklepie tanio za 1700 zł. O to link

http://komoorki.pl/pl/p/LG-G-H955-Flex-2%2C-16-GB%2C5.5-Android-Kolor-czarny%2C-Faktura-VAT-23/4362

Na ceneo pisze że sklep jest zaufany i jest prawie 3000 opinia ma 4,5 gwiazdki.